Στην 21η αγωνιστική της ΕΠΣ Καστοριάς Την άνοδό της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και μαθηματικά σφράγισε η Αστραπή Μεσοποταμίας - OlaDeka

Στην 21η αγωνιστική της ΕΠΣ Καστοριάς Την άνοδό της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και μαθηματικά σφράγισε η Αστραπή Μεσοποταμίας

Μπορεί να απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος, ωστόσο, σήμερα η Αστραπή Μεσοποταμίας παρότι δεν αγωνίστηκε, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Οι ’’κιτρινόμαυροι’’ μετά από απουσία 4 ετών από τη Δ’ Εθνική κατάφερε να κόψει με σχετική άνεση πρώτη το νήμα, έχοντας δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας 12 βαθμών από την 2η θέση που κατέχει ο Ηρακλής Πολυκάρπης, και αυτό τη δίνει το δικαίωμα να πανηγυρίζει από σήμερα τον 6ο της τίτλο σε πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, ισοφαρίζοντας τον Παναργειακό, καθώς κατείχε την πρώτη θέση με 6 τίτλους στη χρυσή βίβλο των πρωταθλητών της ΕΠΣ Καστοριάς.

Το δικαίωμα για να πανηγυρίσει πρόωρα την άνοδό της το έδωσε ο Ηρακλής Πολυκάρπης μετά το αναπάντεχο 1-1 που παραχώρησε στην έδρα του με τον ουραγό Εθνικό Βασιλειάδας με σκορ 1-1.

Στους άλλους αγώνες ο Γράμος Μαυροχωρίου κέρδισε με σκορ 2-1 τον Κρόνο, όπως επίσης και το Νεστόριο επικράτησε με σκορ 3-1 της ΑΕ Βιτσίου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σε αγώνα εξ’ αναβολής την περασμένη Τετάρτη είχαμε Νταηλάκη – Νεστόριο 0-1, ενώ σήμερα λόγω σχολικών εκδρομών αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων :

Παναργειακός – Αστραπή Μες.

Οινόη – Καστράκι

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria