Εκδηλώσεις στην Καστοριά απο 1 εως 3 Απριλίου στην Καστοριά - OlaDeka

Εκδηλώσεις στην Καστοριά απο 1 εως 3 Απριλίου στην Καστοριά

Oι εκδηλώσεις του τριημέρου 1 με 3 Απριλίου στην Καστοριά έχουν ως εξής :

Πραγματοποιείτε 3 ήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ανάσχεση της απώλειας της Βιοποικιλότητας, η νέα πρόκληση της εποχής μας», από 1 έως 3 Απριλίου 2011, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς. Για περισσότερες πληροφορίες 2467023069

Το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 8.30 μ.μ., στον μικρό ξενώνα εξοχής “ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟ” (www.hotelvissinokipos.gr)
λίγο πριν τον Απόσκεπο Καστοριάς, καλεσμένος ομιλητής στην εκδήλωση “ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΛΕΞΕΙΣ”
είναι ο διευθυντής του τμήματος Ξένης Λογοτεχνίας των Εκδόσεων Καστανιώτη κ. Ανταίος Χρυσοστομίδης.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Πενταυρύσου-Τσάκωνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και στα πλαίσια των κινητοποιήσεων κατά της επιχειρούμενης συγχώνευσης-κατάργησης του 6/θ σχολείου, πραγματοποιεί εκδήλωση, το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, ώρα 18:30, στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας Καστορίας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς πραγματοποιεί τους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας «Γούνας», την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, έναρξη 10:00 και απονομή βραβείων 13:30, στη Βόρεια παραλία.

Ο Δήμος Καστοριάς-Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Τουρισμού-Υγείας-Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους και στην προσπάθεια που καταβάλλουν για τη διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού της ακριτικής μας πόλης, σε συνεργασία με την Ελληνική Τηλεόραση 3, την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, ώρα 11:00, στο Μαυροχώρι Καστοριάς.

Μέσω της εκπομπής αυτής, θα προβληθούν ανα την Ελλάδα τα ήθη-έθιμα του τόπου μας και συγκεκριμένα της Τοπικής Κοινότητας Μαυροχωρίου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria