Προβλημάτισε το "gala". - OlaDeka

Προβλημάτισε το “gala”.

Στο κέντρο διασκέδασης ΙΕΡΑ ΘΕΑ πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η ειδική εορταστική εκδήλωση της πρώτης διεθνούς εκθέσεως γούνας του ΣΕΓ στην Αθήνα.
Σε αντίθεση με την υπόλοιπη διοργάνωση που ήταν  άψογη και επιτυχημένη ,το gala”, άγχωσε και δημιούργησε πονοκέφαλο σε διοργανωτές εκθέτες και

επισκέπτες.

Με αρκετές ελλείψεις, λάθος εκτιμήσεις και προγραμματισμό έμοιαζε περισσότερο με μια απλή ψυχαγωγική εκδήλωση που απείχε μακραν από την έννοια ενός διεθνούς fashion event.
Τουλάχιστον τέσσερις εκθέτες είδαν τα ρούχα τους να παρουσιάζονται ως γουναρικά άλλων εταιριών.
Ένα πανάκριβο ανδρικό ένδυμα sable αξίας 10αδων χιλιάδων ευρώ για το οποίο έγινε ιδιαίτερη κουβέντα στους υπεύθυνους της επίδειξης για να το προσέξουν , φορέθηκε στην επίδειξη από γυναίκα.
Ο χώρος ασφυκτιούσε λόγω στενότητας του “χωροταξικού σχεδιαγράμματος” και οι παρευρισκόμενοι δεν έκρυψαν την δυσφορία τους και για το που και πως τοποθετήθηκε ο καθένας ακόμη και απομακρυσμένοι στους εξώστες.
Πολλές φορές η επίδειξη σημείωσε τραγικά μεγάλες και αδικαιολόγητες διακοπές σε τέτοιο βαθμό που ενέπνευσε πολλούς να κάνουν “κερκίδα”φωνάζοντας ταιμ ουτ! Ταιμ ουτ!
Το πιο σοβαρό όμως κατά τη γνώμη μας ,είναι το εξής:
 Το gala και η επίδειξη αποτελεί βασικό μέρος της όλης διοργάνωσης για την προβολή της έκθεσης και των προιόντων της γούνας γενικότερα.Άρα το οπτικοακουστικό υλικό που θα προκύψει από αυτήν πρέπει να αποτελεί προωθητικό υλικό “διαμάντι”έτσι ώστε να φτάνει στα πέρατα της γης η πιο κολακευτική και θετικά επικοινωνιακή εικόνα για το γεγονός και το προιόν.Αν δείτε το video της εκδήλωσης θα καταλάβετε ότι μόνο αυτό δεν είναι .Θα δείτε να βγαίνουν στην πίστα του μπουζουκτσίδικου μέτρια και άπειρα μοντέλα που συνεχώς σκόνταφταν και τους έφευγαν τα παπούτσια ,με background τα κλαπατσίμπανα της ορχήστρας του λαικομάγαζου.Η εικόνα που φαίνεται μόνιμα στο video είναι πανομοιότυπη με το καρέ της πρώτης φωτογραφίας που έχουμε αναρτήσει.
Το στήσιμο,το background,η χωρογραφία,το άγχος και η σκηνοθεσία,όχι μόνο δεν συντελούν προς αυτή την κατεύθυνση αλλά πολύ φοβόμαστε πως θα μειώσουν τελικά την εικόνα μιας απόλυτα επιτυχημένης κατα τα άλλα διοργάνωσης.
Αυτά όλα συμβαίνουν εξαιτίας δυο πιθανών λόγων.Ή οι γουνοποιοί δεν έχουν ανθρώπους που μπορούν να κατανοήσουν το μέγεθος και την αξία της επικοινωνίας για τον κλάδο τους και το προιόν τους, ή αυτός -οι που διαθέτουν, λειτουργούν σαν τον διακοσμητικό προπονητή που δεν του επιτρέπουμε να κάνει δουλειά αφού εμείς που τον χρίζουμε προπονητή  τον ακυρώνουμε ταυτόχρονα οι ίδιοι δίνοντας του έτοιμη την ενδεκάδα αλλά και το σύστημα που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι. 
Θα κλείσουμε με την χιουμοριστική ατάκα ενός από τους παθόντες εκθέτες που είδε τα προιόντα του να παρουσιάζονται ως γουναρικά συναδέλφου του: ” είχε πλάκα”
Αυτή η αποστροφή τα λέει όλα για το φετινό gala. Είχε πλάκα!
Του χρόνου όμως ας ευχηθούμε (μιας και και μιλάμε για δουλειές) να κόψουμε την πλάκα…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria