Η Ζούρλα του Κέντρου Ελληνικής Γούνας (όνομα και πράμα η κυρία) - OlaDeka

Η Ζούρλα του Κέντρου Ελληνικής Γούνας (όνομα και πράμα η κυρία)

Μετά ψάχνουν οι γουνοποιοί προγράμματα εξωστρέφειας ,θέματα προβολής marketing και δημόσιες σχέσεις με το αντικείμενο τους.
Μας προσκάλεσαν λοιπόν για να δούμε πως επενδύονται τα λεφτά του Ελληνικού λαού σε μια από τις
δράσεις του κέντρου γούνας που είναι ερευνητικό ινστιτούτο για τη γούνα και τους εμπλεκόμενους στον σχετικό κλάδο.
Ο σκοπός της πρόσκλησης των ΜΜΕ ήταν να προβληθεί η σημερινή εκδήλωση και να δουν όσο περισσότεροι γουνοποιοί είναι δυνατόν το πόνημα της συγκεκριμένης εργασίας που ονομάζεται “MODA PROGNOSIS Χειμώνας 11/12″ .
Μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι όμως  του ΕΟΜΜΕΧ και μάλιστα υψηλά ιστάμενοι , την είδαν αφεντικά επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά την αθάνατη αισχρή δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία.
Ο λόγος για την διευθύντρια του ΚΕΓ κα Ζούρλα που φρόντισε να δώσει νόημα στο επίθετο της αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες και τα ινστιτούτα του δημοσίου που εμείς πληρώνουμε και το αποτέλεσμα τους καθίσταται με ανάλογες νοοτροπίες σκέτη ζούρλα!
Εδώ ο πρόεδρος ο διευθύνων σύμβουλος και ο κόσμος της γουνοποιίας μιλούν και προσπαθούν για την λεγόμενη εξωστρέφεια και την σωστή επικοινωνιακή πολιτική εκτός άλλων,και η Ζούρλα ενώ μας κάλεσε ,μας… μάλωνε που καταγράφαμε εικόνες από την παρουσίαση στην οποία μας προσκάλεσε να καταγράψουμε!
Και όταν ρωτήσαμε κατάπληκτοι τι αστείο είναι τούτο(μόνο σαν αστείο μπορούσαμε να το εκλάβουμε)η αγενέστατη κυρία μας προσέβαλε κατ επανάληψη με ειρωνικούς μορφασμούς και επιφωνήματα!
Δεν θα πούμε τίποτε άλλο !
Να την χαίρεστε ! Εσείς και εμείς που την πληρώνουμε!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria