Ο Σ. Κουλογλου στη Κοζάνη για το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του «Εξομολόγηση Ενός Οικονομικού Δολοφόνου».

Αρχική » Διάφορα » Ο Σ. Κουλογλου στη Κοζάνη για το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του «Εξομολόγηση Ενός Οικονομικού Δολοφόνου».


Στην Κοζάνη θα βρεθεί την Παρασκευή ο Στέλιος Κούλογλου, όπου θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του «Εξομολόγηση Ενός Οικονομικού Δολοφόνου». Πριν από την προβολή, ο κ. Κούλογλου θα μιλήσει σε
εκδήλωση με θέμα…«Διαδίκτυο και Δημοσιογραφία».
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το vetonews.gr και το newsinnews.gr την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011, στις 18.45, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου της Κοζάνης, με θέμα «Διαδίκτυο και Δημοσιογραφία». Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος θα αναφερθεί στη δημοσιογραφία, στο internet και το ρόλο που παίζουν στη ζωή μας οι ιστοσελίδες και τα blogs.

Στις 20:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί προβολή του βραβευμένου διεθνώς ντοκιμαντέρ «Εξομολόγηση Ενός Οικονομικού Δολοφόνου», στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη-Τόπος να ζεις» στο Κοβεντάρειο, στην Κοζάνη.

Το ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο σε σπάνιο προπαγανδιστικό υλικό, με δραματοποιημένες σκηνές σε στιλ φιλμ νουάρ και αποκλειστικές εξομολογήσεις του συγγραφέα μπεστ σέλερ John Perkins (Confessions of An Economic Hitman, The Secret History of the American Empire). Το συναρπαστικό αυτό ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στους άγνωστους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν οι κυβερνήτες του σύγχρονου κόσμου, στις ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας και στους λόγους για τους οποίους το μεγαλύτερο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στη φτώχεια. Είναι η απόλυτη απάντηση στο ερώτημα του πρώην προέδρου Μπους “Γιατί μας μισούν;”…

Δείτε και τα υπόλοιπα στο youtube
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια