Ο γέρος κι αν στολίζεται… - OlaDeka

Ο γέρος κι αν στολίζεται…

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τον χρεοκοπημένο κυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό Mega. Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε πως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει Αλβανούς για να του επιτίθενται – οι Έλληνες του επιτίθενται και τσάμπα.

Ο κ. Πάγκαλος ξεκαθάρισε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα ευθύνεται για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του και πρόσθεσε πως ακόμα κι αν πάθει έμφραγμα από το πάχος και μείνει ξερός, πάλι θα ευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Επίσης, ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα επειδή είναι πολύ νέος και τον εκνευρίζει η ιδέα πως αυτός θα τα τινάξει όπου να ‘ναι, ενώ ο Τσίπρας μάλλον έχει πολλή ζωή ακόμα μπροστά του.
Ο κ. Πάγκαλος πρόσθεσε πως δεν θα σκύψει το κεφάλι και θα πηγαίνει να μιλάει όπου και όποτε επιθυμεί – ειδικά, αν υπάρχει εκεί μπόλικη μάσα για να τιγκάρει τη σαπιοκοιλιά του.
Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, θα πρέπει να ξαναδοθεί μάχη για τη Δημοκρατία και για το δικαίωμα του κάθε Πάγκαλου να πηγαίνει στις ταβέρνες και να σαβουρώνει ό,τι βρει μπροστά του, χωρίς να χρειάζονται πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ για να προστατεύουν τα κοψίδια και τις γαρδούμπες από τους πεινάλες.
Ο κ. Πάγκαλος έκανε γαργάρα τη δήλωση του κυρίου που του πέταξε το γιαούρτι στα Καλύβια, επειδή ο γιαουρτωτής δήλωσε –σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα- πως δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και πως στις τελευταίες εκλογές ψήφισε ΛΑΟΣ. Προφανώς, ο κ. Πάγκαλος δεν θέλει να διαταράξει τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσει η κυβέρνηση.
Τέλος, ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει ως πολιτική στρατηγική το μπάχαλο, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που έχει επιλέξει αυτήν την πολύ σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική που οδηγεί τη χώρα από θρίαμβο σε θρίαμβο.
Πιτσιρίκος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria