Η παράνομη αφισοκόλληση στην Κοζάνη… - OlaDeka

Η παράνομη αφισοκόλληση στην Κοζάνη…

Εδώ και μερικούς μήνες, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια, σε καθημερινή βάση, για να σταματήσει η παράνομη αφισοκόλληση σε τοίχους και

κολώνες, αλλά και η αυθαίρετη τοποθέτηση ταμπλό και πλακάτ στην πόλη και ειδικά στο κέντρο και στους πεζόδρομους.

Όχι μόνο επειδή πρέπει να εφαρμοστεί η κείμενη νομοθεσία, η οποία έστω και μετά από πολλά χρόνια ψηφίστηκε και στην Ελλάδα, αλλά και για λόγους αισθητικής και οικολογικής συνείδησης. Καθημερινά λοιπόν, συνεργεία της Υπηρεσίας κατεβάζουν αφίσες και…καθημερινά βλέπουν και πάλι τους παραβάτες να συνεχίζουν! Με πρώτους και καλύτερους νεαρούς, συνήθως, που βάζουν αφίσες για λογαριασμό κέντρων και μπαρ, αλλά και κόμματα με πρώτο το ΚΚΕ, η απορρύπανση του οποίου δεν έχει όρια! Όμως, βλέπουμε πως στον ίδιο δρόμο κινούνται και Σύλλογοι, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί, καθώς ακόμη και το…ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης!
Γιατί είναι παράνομα όλα τα ταμπλό, από όποιον και αν προέρχονται! Μάλιστα, προχθές, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, απέσυρε και 8 ταμπλό ενός πολύ καλού Συλλόγου, ο οποίος ήθελε να διαφημίσει την εκδήλωσή του. Κρίμα, αλλά είπαμε: Σκληρός νόμος, αλλά νόμος! Και θα πρέπει να εφαρμόζεται για όλους. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειωθεί πως στην περίπτωση σύλληψης από την Αστυνομία πολιτών που βάζουν παράνομα αφίσες σηκώνει και…αυτόφωρο! 
Του Παναγιώτη Πλιάτσιου-»Πρωινός Λόγος» 4-3-2011
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria