Απόκριες στη Μεσοποταμία - OlaDeka

Απόκριες στη Μεσοποταμία

Ο Δήμος Καστοριάς – Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Τουρισμού-Υγείας-Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναβιώνοντας και ενισχύοντας το έθιμο του καρναβαλιού της

Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας, προσκαλεί όλους τους κατοίκους του Νομού και όσους επισκέπτες-τουρίστες θα παραβρίσκονται το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς στον Δήμο μας, να συμμετάσχουν στο πιο γνήσιο αποκριάτικο καρναβάλι. Η άρτια οργάνωση από μέρους τους υπόσχεται ένα ξέσπασμα χαράς, κεφιού και γλεντιού.

Σάββατο 5 Μαρτίου
•    Παιδικό πάρτι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Μεσοποταμίας ώρα 17:00, με μουσική, χορό, κλόουν και πλούσια δώρα για τους μικρούς μας φίλους.
•    Μπουμπούνα – Κάψιμο Καρνάβαλου στην πλατεία Μεσοποταμίας ώρα 20:00. Με τη συνοδεία μουσικής θα προσφερθεί κρασί και μέσα σε ένα κλίμα χαράς και κεφιού, θα βραβευτούν τα τρία καλύτερα γκρουπ καρναβαλιστών.
Κυριακή της Αποκριάς 6 Μαρτίου
•    Παρέλαση καρναβαλιστών ώρα έναρξης 15:00. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι παρέες είναι: Αφετηρία πρώην δημαρχιακό μέγαρο Μεσοποταμίας και μέσω του κεντρικού δρόμου, θα καταλήξουν στην πλατεία Μεσοποταμίας.
Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσει γλέντι στην πλατεία με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.
Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου
•    Ποδηλατικός αγώνας σε τμήμα παράπλευρης οδού Μεσοποταμίας – Κολοκυνθούς και σε μήκος 4 χλμ. περίπου ώρα 11:00π.μ, και με σημείο εκκίνησης τα σφαγεία της Μεσοποταμίας και τερματισμό το άλσος Κολοκυνθούς.
•    Διαγωνισμός πέταγμα χαρταετού στο άλσος Μεσοποταμίας και στο άλσος Κολοκυνθούς ώρα 12:30μ.μ. Συγχρόνως θα προσφερθούν σαρακοστιανά εδέσματα και κρασί στο άλσος Κολοκυνθούς, από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Κολοκυνθούς.
Σας προσκαλούμε να νιώσετε το ξεφάντωμα της Αποκριάς μαζί μας
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria