Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ - OlaDeka

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Ο Δήμος Νεστορίου σε συνεργασία με την Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Ε. Καστοριάς , πραγματοποίησε εχθές, 10 Μαρτίου, στην Τοπική Κοινότητα Διποταμίας, της Δ.Ε. Ακριτών,
ενημερωτική συζήτηση – ημερίδα με θέμα: «Σχέδια βελτίωσης μετεγκατάστασης κτηνοτροφικών μονάδων» .
Η ενημερωτική συζήτηση – ημερίδα με τη συγκεκριμένη θεματολογία , πραγματοποιήθηκε και στην Τ.Κ. Νεστορίου σήμερα το πρωί, της Δ.Ε. Νεστορίου, στα πλαίσια ενημέρωσης και στήριξης των κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νεστορίου.

Μπράβο στον κ.Γκοσιόπουλο και μακάρι τέτοιες ενέργειες να πολλαπλασιαστούν και να βρουν και άλλους μιμητές. Ο κόσμος ζητάει ενημέρωση για τα προγράμματα αλλά και συμβουλές απο τους ειδικούς και τους ειδήμονες. Αφήστε και λίγο τα γραφεία όλοι εσείς οι επιστήμονες του δημοσίου. Η ενημέρωση και η πληροφορία είναι σήμερα το παν. Ελάτε στον κόσμο. Στον αγρότη, στον κτηνοτρόφο, στον άνεργο, στον έμπορο, σε όλη την κοινωνία. Ενημερώστε για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, καταθέστε την επιστημονική σας γνώση για την επίλυση των προβλημάτων και βοηθήστε να πάει αυτός ο τόπος μπροστά. Και μην έχετε το μυαλό σας μόνο στα οδοιπορικά και στην βόλεψή σας. Οι υπάλληλοι του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης, οι γεωπόνοι του δήμου για παράδειγμα θα πρέπει να “οργώνουν” τα χωριά. Εκεί είναι η δουλειά τους. Να συμβουλεύουν τους αγρότες τι και πως να το καλλιεργήσουν. Τι χρηματοδοτήσεις υπάρχουν κτλ. Μέχρι τώρα η Νομαρχία και οι αντίστοιχες υπηρεσίες λειτουργούσαν με τρόπο που πραγματικά ήταν σκανδαλώδης. Ας ελπίσουμε ότι σιγά σιγά τα πράγματα θα αλλάξουν. Ας ελπίσουμε πως οι υπάλληλοι θα γίνουν ποιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στο έργο τους. Ότι θα δείξουν κάποιο ενδιαφέρον να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους και αυτόν τον πληττόμενο τόπο. Ας ελπίσουμε πως θα κάνουν, επιτέλους, την δουλειά για την οποία πληρώνονται και θα δικαιολογούν, τον καθόλου ευκαταφρόνητο, μισθό τους.
Υ.Γ. Σαφώς και υπάρχουν και υπάλληλοι ευσυνείδητοι και άκρως παραγωγικοί. Είναι, δυστυχώς, όμως ελάχιστοι. Ευνόητο είναι πως δεν αναφερόμαστε σε αυτούς που σε κάθε περίπτωση κερδίζουν με το έργο και την δουλειά τους την εκτίμησή μας.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria