Ένα βήμα πριν την αποχή οι ομάδες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. - OlaDeka

Ένα βήμα πριν την αποχή οι ομάδες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Τα ψέματα τελείωσαν… Η συντονιστική επιτροπή της Δ’ Εθνικής κατηγορίας έχει την Πέμπτη, στις 2 το μεσημέρι, προγραμματισμένο ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, στον οποίο θα θέσουν τα αιτήματα τους και μετά από αυτό
θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Τα 10 μέλη της Επιτροπής θα έχουν συνάντηση, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχεία Ιντερκοντινένταλ, στην διάρκεια της οποίας θα αποφασίσουν πόσοι και ποιοι θα πάνε στην Γενική Γραμματεία και ποιο θα είναι το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν στην συνάντηση με τον Γ.Γ.Α. με κύριο αίτημα την καταβολή των οφειλομένων επιχορηγήσεων στα σωματεία της Δ’ Εθνικής κατηγορίας για τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στις 2μ.μ. θα είναι παρόντες-πανέτοιμοι- στο ραντεβού με τον κ. Μπιτσαξή και μετά από αυτό θα γίνει εκ νέου συνάντηση των 10 μελών της Συντονιστικής Επιτροπής για να συζητήσουν τις εξελίξεις και να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Αύριο λοιπόν το απόγευμα αναμένεται να μάθουμε αν υπάρχει διάθεση της Πολιτείας να ασχοληθεί σοβαρά αλλά πάνω απ’ όλα άμεσα με τα προβλήματα –οικονομικά ως γνωστόν- της Δ’ Εθνικής ή αν τα σωματεία θα προχωρήσουν σε αποχή από το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είναι και πολύ πιθανόν να συμβεί για την αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου 2011.

Υπήρξε σκέψη να γίνει πιο νωρίς και συνάντηση της Επιτροπής με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, όπου θα έθεταν τα αιτήματα που αφορούν την ομοσπονδία (διαιτησία, παρατηρητές, πρόστιμα, μετακινήσεις) και μάλιστα να είναι και αυτός παρόν, αλλά δεν ήταν δυνατόν να γίνει, αφού ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας θα βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Τον 1ο όμιλο της Δ’ Εθνικής εκπροσωπεί ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου Γιώργος Καλαποτλής, τον 2ο όμιλο εκπροσωπεί το μέλος του Δ. Σ. του ΠΑΟ Κουφαλίων Στέφανος Ηλιάδης, τον 3ο όμιλο ο πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς Αριστείδης Ματσούκας, τον 4ο όμιλο ο Γ. Γ. του Πύρασου Ν. Αγχιάλου Σπύρος Αγγελόπουλος, τους 7ο, 8ο και 9ο ομίλους ο πρόεδρος του Αθηναϊκού Μανώλης Βουλκίδης και τον 10ο όμιλο ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων Πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria