Συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ για την "ενοχοποίηση" του κόμματος - OlaDeka

Συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ για την “ενοχοποίηση” του κόμματος

Συγκέντρωση στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, την 1η Απριλίου και ταυτόχρονες συγκεντρώσεις στις έδρες των άλλων δώδεκα περιφερειών της χώρας θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με απόφαση που πήρε σήμερα η Εκτελεστική Γραμματεία, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σύσκεψη εκτιμήθηκε ότι η κυβέρνηση κινείται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με βάση πολιτικό σχεδιασμό, ο οποίος αποσκοπεί στην ενοχοποίηση του κόμματος σχετικά με κοινωνικές αντιδράσεις και παράλληλα στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την κυβερνητική πολιτική.

Πηγές του κόμματος εκτίμησαν ότι όσο αυξάνονται οι κοινωνικές αντιδράσεις στην κυβερνητική πολιτική, τόσο περισσότερο η κυβέρνηση θα επιχειρεί να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη και να αναζητά άλλοθι. Ταυτόχρονα, οι ίδιες πηγές εξέφραζαν την κατάπληξή τους «για την εκκωφαντική σιωπή του ΚΚΕ, της “Δημοκρατικής Αριστεράς” του Φώτη Κουβέλη και του “Μετώπου” του Αλέκου Αλαβάνου», υπογραμμίζοντας ότι οι επιθέσεις του κ. Πάγκαλου και της κυβέρνησης δεν αφορούν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το σύνολο της Αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου.

Ο κ. Τσίπρας θα κλιμακώσει το αμέσως επόμενο διάστημα την κριτική του προς την κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην συγκέντρωση στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται αύριο στις Βρυξέλλες για την συνεδρίαση του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria