ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Π.Ε.) ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΙΤΤ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ» - OlaDeka

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Π.Ε.) ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΙΤΤ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ»

Στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ «Moscow International Travel & Tourism», που πραγματοποιήθηκε από 16 έως 19 Μαρτίου στη Μόσχα, συμμετείχε η Π.Ε. Καστοριάς.
Η Περιφερειακή μας Ενότητα έδωσε το παρόν σε δικό της χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ όπου η Ελληνική συμμετοχή είχε για μία ακόμη φορά μία πολύ καλή παρουσία, σε μία χώρα που συγκαταλέγεται στους άμεσους στόχους μας σε ότι αφορά την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής μας.

Την Π.Ε. Καστοριάς εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φιλώτας Ταλίδης. Στο περίπτερό μας φιλοξενήθηκε και η ΕΔΗΚΑ, όπου την εκπροσώπησή της ανέλαβε ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Ζουλούμης και ο Αντιπρόεδρος της κ. Γεώργιος Πάρπος . Τον χώρο της Περιφερειακής μας Ενότητας, επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης και ο Έλληνας Πρέσβης στη Μόσχα οι οποίοι είχαν σύντομες συζητήσεις για όλα τα σχετικά θέματα που αφορούν την περιοχή μας.
Το χώρο του περιπτέρου επισκέφτηκαν επίσης και αρκετοί Ρώσοι επιχειρηματίες που επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τουριστικά σημεία της περιοχής μας και πιο συγκεκριμένα για τη γουνοποϊα και τα εκκλησιαστικά μνημεία.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στην προσπάθειά της και εφέτος να ενισχύσει την τουριστική προβολή του τόπου μας, να προωθήσει την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος, και να δώσει το δικό της στίγμα στο παγκόσμιο γεωγραφικό χάρτη, κατέβαλλε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να προβάλλει με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο τόσο τον τόπο μας όσο και τη χώρα μας γενικότερα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria