Ο κόσμος περιμένει τώρα τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Γκόγκα - OlaDeka

Ο κόσμος περιμένει τώρα τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Γκόγκα

Ακούσαμε λοιπόν πως ο κ.Γ.Γκόγκας  ισχυρίστηκε σε συνέντευξη του alpha ότι  δέχτηκε τηλεφώνημα από τον δήμαρχο Καστοριάς κ.Μ.Χατζησυμεωνίδη ο οποίος κατά τα λεγόμενα του κ.Γκόγκα του
είπε μην “διανοηθείς να κατέβεις (υποψήφιος για τον συμπαραστάτη του δημότη) γιατί αν το κάνεις και έχω διαρροές προς εσένα ,αυτούς του συμβούλους μου που θα σε ψηφίσουν θα τους διαγράψω”.

Επίσης άφησε να εννοηθεί ότι λόγω του επαγγελματικού αντικειμένου που εξασκούσε πριν συνταξιοδοτηθεί ,του χει μείνει συνήθεια να “κρατά” τα τηλεφωνήματα “που του χρειάζονται”!
Άρα το πρώτο που πρέπει να προσέξετε όσοι σχετίζεστε με τον κύριο Γκόγκα είναι να προσέχετε τις ιδιωτικές σας συνομιλίες.
Το δεύτερο που πρέπει να σημειώσουμε είναι το εξής:
Αν όντως έχει ο κ.Γκόγκας τέτοιο ..υλικό, όπως είχε την παρρησία να το αναφέρει,έτσι τώρα πρέπει να κάνει και το επόμενο βήμα που ήξερε ότι θα του ζητούνταν από τους δημότες μετά τις δηλώσεις του;
να το δώσει στη δημοσιότητα.
Απλά τα πράγματα.
Αναμένουμε…

 Να σημειώσουμε ότι οι οικογένειες Γκόγκα -Χατζησυμεωνίδη βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη μετά από μήνυση που έχει υποβληθεί από μέλος της οικογένειας του κ.Χατζησυμεωνίδη σε μέλος της οικογένειας του κ.Γκόγκα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του oladeka η πλευρά Χατζησυμεωνίδη δίνει τελείως διαφορετική εικόνα για τα γεγονότα.
Ισχυρίζεται λοιπόν πως όντως υπήρξε επικοινωνία μεταξύ τους αλλά :

1ον Ο κ.Γκόγκας κάλεσε στο τηλέφωνο  τον κ.Χατζησυμεωνίδη και όχι το αντίστροφο 
και
2ον Το περιεχόμενο της συνομιλίας τους ήταν τελείως διαφορετικό απ αυτό που ισχυρίζεται ο κ.Γκόγκας.


Η πλευρά του Χατζησυμεωνίδη, λοιπόν, ισχυρίζεται πως ο κ.Γκόγκας στην τηλεφωνική επικοινωνία, του δήλωσε πως θα υποβάλλει και αυτός υποψηφιότητα για την θέση του συμπαραστάτη του δημότη σε μια παράδοξη (μεσούσης της μεταξύ τους δικαστικής διένεξης) προσπάθειας διερεύνησης πιθανής υποστήριξης της υποψηφιότητάς του από την πλευρά του δημάρχου, για να λάβει την προφανή αρνητική  απάντηση .
Μάλιστα η πλευρά Χατζησυμεωνίδη προκαλεί τον πρώην αξιωματικό της αστυνομίας να παρουσιάσει δημόσια, σε όλο τον λαό της Καστοριάς, το περιεχόμενο της συνομιλίας τους που ισχυρίζεται ο ίδιος ότι κατέχει (κάνοντας μάλιστα λόγο για το υπηρεσιακό του παρελθόν στην ΕΥΠ), που  αποδυκνείει περίτρανα τα ασύστολα και μεθοδευμένα ψεύδη του. Τώρα πλέον είναι υποχρεωμένος ο κ.Γκόγκας, αν δεν θέλει να χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας να παρουσιάσει το περιβόητο υλικό της συνομιλίας.

Σε τι πραγματικά αποσκοπούσε αυτό το τηλεφώνημα του κ.Γκόγκα?
Μήπως χρησιμοποιώντας ως πρόφαση την πιθανή υποψηφιότητα του ,ήθελε να την χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί για ηπιότερη στάση του δημάρχου στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη?
Εύλογα τα ερωτήματα που γεννιώνται.
Αν τα γεγονότα είναι όντως έτσι, σε καμιά περίπτωση δεν τιμά τον κ.Γκόγκα η όλη του στάση της παραποίησης της αλήθειας.     

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria