Έτσι κατασκευάζονται οι ειδήσεις στην Καστοριά - OlaDeka

Έτσι κατασκευάζονται οι ειδήσεις στην Καστοριά

 Τα σκαπτικά μηχανήματα του δήμου έχουν πάρει φωτιά.Όπου επισημαίνεται αναγκαιότητα καθαρισμού δημόσιων χώρων το αρμόδιο τμήμα επεμβαίνει άμεσα.
Σήμερα τα μηχανήματα του στρατού, την βοήθεια του οποίου ζήτησε ο δήμος (ελλείψει αντίστοιχων κατάλληλων δικών του μηχανημάτων), ανέλαβαν δουλειά στο χώρο πίσω από την ΕΔΗΚΑ.

Το ίδιο έγινε με μηχανήματα του δήμου και σε άλλους χώρους όπως στην αλάνα δίπλα στο κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Επόμενος στόχος ευπρεπισμού και καθαριότητας είναι η περιοχή ΛΕΜ πλησίον του δημοτικού ωδείου.
Καλά τα πιπεράτα αλλά να λέμε και κανά μπράβο,διότι έχουμε κάνει νόμο το good news no news και κυνηγάμε μόνο τη μιζέρια και τη μεταποίηση της τρίχας σε τριχιά και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που όταν δεν υπάρχει τίποτε κακό σπεύδουμε σε πρακτικές μυθοπλασίας για να χουμε να λέμε.

Όπως λίγες βδομάδες πριν όταν ο Παραράς έγραφε ότι ο δήμος καθαρίζει ιδιωτικά οικόπεδα.Άρα ,σκάνδαλο!
Ρωτήσαμε λοιπόν και μάθαμε το εξής.
Όταν οι υπηρεσίες του δήμου αντιληφθούν ότι σε οικόπεδο ιδιώτη παρατηρείται ενοχλητική βλάστηση και άλλα υλικά που θεωρούνται επικίνδυνα λόγω παρεμπόδισης της ορατότητας σε οδηγούς , απειλούν τη δημόσια υγεία  ή γενικότερα δημιουργούν εστία μόλυνσης ή άλλου προβλήματος, ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη και τον ενημερώνει ότι είναι υποχρεωμένος να καθαρίσει το οικόπεδο του.
Αν ο ιδιώτης δεν το πράξει τότε είναι υποχρεωμένος ο δήμος να παρέμβει με τον δικό του εξοπλισμό και  ανθρώπινο δυναμικό και αφού καθαρίσει το οικόπεδο του ιδιώτη να του χρεώσει το κόστος της εργασίας.
Έτσι έγινε και στην περίπτωση του οικοπέδου του κυρίου Καρατζά που αναγκάστηκε να πληρώσει στο δήμο 500€ για τον αναγκαστικό, σύμφωνα με τις διατάξεις, καθαρισμό του οικοπέδου του.
Ο δημοσιογράφος όμως εδώ έστησε σενάριο εκδούλευσης και ρουσφετιού ανάμεσα στο δήμο και τον οικοπεδούχο.
Βλέπετε πως κατασκευάζονται οι ειδήσεις στην Καστοριά?

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria