ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ... - OlaDeka

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ…

Τη λύπη της για την απόφαση των χωρών της Δύσης να επέμβουν στρατιωτικά στη Λιβύη εξέφρασε η Ρωσία, ενώ η Βενεζουέλα καταδικάζει την επίθεση και επισημαίνει ότι
«αποσκοπεί μόνο στην απόκτηση του λιβυκού πετρελαίου».«Πολεμικές αεροπορικές… 
δυνάμεις από μια σειρά δυτικές χώρες ξεκίνησαν στρατιωτική δράση κατά της Λιβύης στις 19 Μαρτίου. Η Μόσχα εκφράζει τη λύπη της για τη στρατιωτική αυτή ενέργεια», αναφέρει ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς σε ανακοίνωσή του.
Σημειώνεται ότι ο αμερικανός υπουργός Αμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς ανέβαλε μέχρι την Κυριακή της προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψή του στη Ρωσία, για «να μπορέσει να παρακολουθήσει τα γεγονότα στη Λιβύη», όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Πενταγώνου.
Από το Καράκας, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες έκρινε «ανεύθυνη» την διεθνή στρατιωτική επέμβαση που ξεκίνησε σήμερα κατά της Λιβύης, ενέργεια που, όπως είπε, «αποσκοπεί μόνο στην απόκτηση του λιβυκού πετρελαίου». Σε τηλεοπτική εμφάνιση, ο Ούγκο Τσάβες εξέφρασε τη λύπη του για την στρατιωτική επέμβαση κατά της Λιβύης , την καταδίκασε απερίφραστα και ζήτησε άμεση κατάπαυση του πυρός. «Όλα γίνονται για να αρπάξουν το πετρέλαιο της Λιβύης», κατέληξε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria