Προστάτης του δημότη-Τέσσερις προδότες για τον δήμαρχο,και δυο για τους δημότες - OlaDeka

Προστάτης του δημότη-Τέσσερις προδότες για τον δήμαρχο,και δυο για τους δημότες

Τρία είναι τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από το 4ο δημοτικό συμβούλιο.

1ον  Το δημοτικό συμβούλιο απαρτίζεται από μετριοπαθή και υποτονική πλειοψηφία και από φασαρτζίδικη αλαζονική και μαφιόζικη αντιπολίτευση.Οι αρχηγοί και πολλοί από τους
συμβούλους της αντιπολίτευσης (εξαιρείται ο κ.Ζέγας) συμπεριφέρονται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο σαν να είναι οίκος ανοχής και οι υπόλοιποι σύμβουλοι και πολίτες αντιμετωπίζονται σαν ιερόδουλες που πρέπει να χουν σκυμμένο κεφάλι και μηδέν προσωπικότητα-υπόληψη.
Αυτά που είδαμε διάφοροι πολίτες που παρακολουθήσαμε το δημοτικό συμβούλιο είναι ανήκουστα και ανάλογες εικόνες και καταστάσεις πρέπει να αναζητήσουμε στο Αφγανιστάν και στην Κολομβία όπου τα αφεντικά κάνουν κουμάντο και είναι αδίστακτοι δικτατορίσκοι.
Έτσι ο κ.Κοντόπουλος μειώνει και σπιλώνει συνεχώς προσωπικότητες και υπολήψεις και φαντάζει ως ο αφέντης του εργοταξίου που δεν σηκώνει κουβέντα.
Και μάλιστα όσα πράττει εναντίον θεσμών και συναδέλφων τα χρεώνει αντίστροφα στους θιγόμενους από αυτόν ότι δηλαδή αυτοί τα πράττουν εναντίον του!
Η πεμπτουσία της μηχανορραφίας και της μαφιόζικης πρακτικής.
Στον πρόεδρο του δημοτικού  συμβουλίου μόνιμη στάση αυθάδειας επίθεσης και έλλειψης σεβασμού στον θεσμό.(εδώ που τα λέμε φταίει και ο πρόεδρος λίγο που τα ανέχεται)
Στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας συνεχείς και μελετημένες φθηνές προκλήσεις και προσβολές.(εσύ Σέτκο είσαι μόνο για τα καρναβάλια ,έλεγε με απαξιωτικό ύφος Σικελού νονού ο δημοκρατικός Κοντόπουλος  )
Και τόσα άλλα που πρόσβαλαν περισσότερο εμένα και τους υπόλοιπους απλούς πολίτες που βρισκόμαστε εντός της αιθούσης του δημοτικού μεγάρου και παρακολουθούσαμε με το στόμα ανοικτό τους “μάγκες ” αρχηγούς της φυλής μας.Της φυλής των ανόητων ιθαγενών της μπετσκούπολης.
Έτσι μας αντιλαμβάνονται κυρίες και κύριοι.Σαν τα πρόβατα τους.Σαν τα άβουλα όντα που δεν αντιλαμβάνονται την προσβολή και την ιεροσυλία.
Εκεί που σε βάλαμε κύριε Κοντόπουλε  θα στέκεσαι προσοχή και σούζα!
Εκεί είναι ο ναός της τοπικής δημοκρατικής αυτοδιοίκησης ο ναός του πολίτη του δημότη και δεν σου επιτρέπουμε να αφοδεύεις πάνω του με  ότι ποταπό και μιαρό εξάγει η εγκεφαλική σου κόζα νόστρα !
Αν θες να προσβάλλεις και να αυθαδιάζεις με εξυπνακίστικες παρωδίες ,στο σπίτι σου στα παιδιά σου ,στα εργοτάξια σου στους εργάτες σου!
Όχι εδώ!

2ον Το δημοτικό συμβούλιο απαρτίζεται από προδότες του συνδυασμού τους και των δημοτών!
Για άλλη μια φορά σας το φωνάζουμε ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Ο Λιάντσης ΚΑΝΕΙ τον χαζό! Δεν είναι!
Είναι παμπόνηρος και ραδιούργος!Για να μην δώσει το δικαίωμα να φανεί ότι δεν κυβερνά την ομάδα του επειδή ήξερε ότι ο χειρισμός του με τον Παπουλίδη ξεβράστηκε και τον γελοιοποίησε,αντιλαμβανόμενος έτσι ότι θα είχε διαρροές,έδωσε εντολή στην ομάδα-μαντρί του να αποχωρήσουν από την αίθουσα για να μην ψηφίσουν προσποιούμενος ότι δεν συμφωνεί με τον χειρισμό της διαδικασίας.
Ο πρώτος και μεγάλος προδότης των ψηφοφόρων του αλλά και όλων των δημοτών γενικότερα είναι αυτός!Αυτός που στέρησε από τους δημότες έναν θεσμό συμπαράστασης του πολίτη σε θέματα κακής διαχείρισης θεμάτων από υπαλλήλους και εκπροσώπους -φορείς του δήμου προς το δημότη και του επιχειρηματία.Θέλουμε να τονίσουμε σ αυτό το σημείο ότι η ψήφιση συμπαραστάτη του δημότη απαιτούσε διευρυμένη πλειοψηφία και αποχωρώντας η αντιπολίτευση του Λιάντση από το συμβούλιο ήταν σχεδόν δεδομένο ότι πλειοψηφία δεν θα υπήρχε.
Καταδίκασε λοιπόν με αυτή του την μικροκομματική και ιδιοτελή του στάση τον Καστοριανό να μην έχει έναν φορέα που έχει προβλέψει θεσμικά ο Καλλικράτης για την υποστήριξη θεμάτων που θα προκύψουν ανάμεσα στον δημότη και τις υπηρεσίες του δήμου.
Και μη μου πείτε την καραμέλα ότι ο συμπαραστάτης δεν πρέπει να ναι υποψήφιος δεν πρέπει να είναι μεγάλος δεν πρέπει να ναι μικρός δεν πρέπει να φοράει κάτω από 44 νούμερο παπούτσι και άλλα τέτοια χαζά ρατσιστικά και εκ του πονηρού ή του διυλίζω τον κώνωπα γιατί έτσι μ αρέσει τρόπο.
Μετά από ένα διάλειμμα λοιπόν που ο Κοντόπουλος παρέδιδε ρεσιτάλ αγένειας και πρόκλησης μέσα στην αίθουσα πάντα,επανέρχεται ο Χατζησυμεωνίδης αυτή τη φορά με πρόταση εναλλακτική και υπερβατική που ήταν απάντηση σε επίμονη προηγούμενη  απαίτηση του Κοντόπουλου να αλλάξει την υποστήριξη για υποψήφιο η πλειοψηφία και έτσι να επέλθει συναινετική εκλογή.Εις μάτην…
Ενώ ο δήμαρχος προτείνει χαρούμενος διαφορετικό υποψήφιο από την Μαρία Φωτιάδου που υποστηρίχθηκε και δεν εξελέγη,(η πρώτη ψηφοφορία έβγαλε 21 Φωτιάδου, 5 Τσαδήλα, 3 λευκά και ένα Γιαννόπουλο ενώ η εκλογή απαιτούσε τουλάχιστον 27 ψήφους ) ,συγκεκριμένα προτείνει τον κ.Δ.Τασίκα ως ανεξάρτητο και πρόσωπο κοινής αποδοχής,η απάντηση είναι “όχι και αποχωρούμε και μεις” από την ομάδα Κοντόπουλου.
Η δεύτερη προδοσία προς τους πολίτες είναι γεγονός.
Ο Κοντόπουλος ήθελε συναίνεση μονόπλευρα και με  αυστηρά φωτογραφικούς όρους.Αλλιώς εκβιάζουμε την κατάσταση και στερούμε ολοκληρωτικά και τελικά από τους δημότες τον συμπαραστάτη τους.Συγχαρητήρια!

3ον Ο Χατζησυμεωνίδης θα δει πολλά εφιαλτικά όνειρα μετά το συμβούλιο αυτό.
   Επικυρώθηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι κρύβει πολλά φίδια στον κόρφο του.
4 διαρροές δεν είναι λίγες…Κι αν συνεχίσει αυτό το βιολί που θα βγει και για τον δήμο και για τους δημότες ?Ψηφίσαμε συμβούλους που αν δεν ικανοποιούνται τα προσωπικά τους καπρίτσια και ρουσφέτια ξεπουλάνε και εκμεταλλεύονται στο έπακρον την λαϊκή εντολή με εκβιαστικά μηνύματα όπως το σημερινό.Μανώλη σκέψου το και δράσε γρήγορα και αποφασιστικά.
Κατά τ άλλα η παιδική χαρά των τοπικών δημοσιογράφων πέρασε άλλη μια ρουτινιάρικη και συνηθισμένη βραδιά.Αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα από όλα σχεδόν τα ρεπορτάζ του κώλου ή στην χειρότερη εκδοχή του payroll των πολιτικών που επενδύουν στην επικοινωνία με τη μαγκιά του πορτοφολιού τους…


Η συνέντευξη του δημάρχου στο τέλος του δημοτικού συμβουλίου


Η στιγμή της ανακοίνωσης από τον Μ.Χατζησυμεωνίδη της επανατοποθέτησης της πλειοψηφίας με πρόταση για τον Δημήτρη Τασίκα που όμως ήταν καταδικασμένη αφού η ομάδα Κοντόπουλου ήταν αποφασισμένη να αποχωρήσει αν δεν ικανοποιούνταν αποκλειστικά και μόνο η δική της πρόταση.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria