Αύριο στις 16:00 θα διεξαχθεί ο 32ος Τελικός της ΕΠΣ Καστοριάς. - OlaDeka

Αύριο στις 16:00 θα διεξαχθεί ο 32ος Τελικός της ΕΠΣ Καστοριάς.

Καστοριά και Α.Ο Κάστωρ θα διεκδικήσουν το κύπελλο σε ένα ακόμα ντέρμπυ της πόλης.Οι δυο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί φέτος ,άλλες δύο φορές, με νικήτρια την ομάδα της Καστοριάς με το ίδιο μάλιστα σκορ 3-0.Ωστόσο τώρα το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό καθώς μιλάμε για ένα τελικό.

Ο ΑΟ Κάστωρ είναι κάτοχος του Κυπέλλου καθώς πέρυσι νίκησε σε ένα συγκλονιστικό τελικό την Μεσοποταμία με 3-2 και θα θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του.Επίσης θα θέλι την νίκη για να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τις ήττες του πρωταθλήματος.
Η αγωνιστική του κατάσταση τον τελευταίο καιρό δεν είναι πολύ καλή, καθλώς έχει δυο ισοπαλίες και 3ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Απο την άλλη η Καστοριά μετά την ήττα απο την Νάουσα είδε τις ελπίδες της για άνοδο να ψαλιδίζονται.Ωστόσο αγωνιστικά είναι σε καλή κατάσταση και εφ’ όσον παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της λογικά θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Κυπέλλου.Στο παρελθόν η Καστοριά ήταν άλλες δυο φορές σε τελικό της ΕΠΣ και κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας το Γράμμο Μαυροχωρίου με σκορ 5-0(2001) και την Αναγγένησση Κολοκυνθούς με σκορ 2-0.(2002)
Διαιτητής της αναμέτρησης κληρώθηκε ο κ.Στεφανίδης Δημ. ενώ βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δημητριάδης και Πάνου.4ος θα είναι ο κ.Ντούκας.
Ας ελπίσουμε να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι και να βρεθεί αυτή την φορά αρκετός κόσμος στο ΟΑΚΑ Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria