Στη δημοπρασία της NAFA στο Τορόντο .... - OlaDeka

Στη δημοπρασία της NAFA στο Τορόντο ….

Ο Καστοριανός Νίκος Κασάπης πήρε για 2η συνεχόμενη χρονιά το κορυφαίο top – lot της δημοπρασίας της ΝΑFAΠρωταγωνίστησαν οι Καστοριανοί γουνοποιοί και σε ακόμη δύο σημαντικά top – lot
O πρωτοφανής έντονος ανταγωνισμός και οι πολύ υψηλές τιμές συνεχίστηκαν και xθες Σάββατο, τρίτη ημέρα της δημοπρασίας της ΝΑFA στο Τορόντο του Καναδά. Το πρόγραμμα της δημοπρασίας περιλάμβανε την προσφορά των 530,000 ΒLACK NAFA male, τα ακριβότερα δηλαδή προϊόντα, στα οποία οι Έλληνες απέδειξαν για μία ακόμη φορά ,πόσο δυνατοί και ανταγωνιστικοί είναι και παρά τις υψηλές τιμές η συμμετοχή τους ήταν εξαιρετική, εξασφαλίζοντας σημαντικές ποσότητες των ποιοτικότερων αυτών δερμάτων. Επίσης, κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό με έντονη ζήτηση και με αυξημένες τιμές πωλήθηκαν 100% και τα 265,000 Mahogany Male 265,000 καθώς και τα 395,000 Demi/Wild Male. Κύριοι αγοραστές ήταν η Ελλάδα, ιδιαίτερα ισχυρό το Χονκ/Κονκ-Κίνα, πολύ δυνατή και η Κορέα, ενώ σημαντική ήταν η υποστήριξη από Ρωσία, Τουρκία και Αμερική.

Στο μεταξύ χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της δημοπρασίας του πρώτου κορυφαίου top – lot BLACK NAFA male που αποτελούνταν από 40 δέρματα της εταιρείας Zimbal Minkery. Ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά μεγάλος, με αποτέλεσμα το κοντέρ να σταματήσει στα 925,00 $ το δέρμα (σύνολο 37.000 $).

Το top – lot το πήρε Καστοριανός επιχειρηματίας, ο Νίκος Κασάπης (πρώην πρόεδρος του ΣΕΓ και μέλος της διοίκησης), ο οποίος ’’χτύπησε’’ εκ νέου αφού και στη δημοπρασία του Μάϊου 2010, είχε πάρει το top – lot ΒLACK NAFA, αλλά το Female, όμως προς 500$.

Επίσης, χθες Σάββατο, οι Καστοριανοί γουνοποιοί πρωταγωνίστησαν και σε ακόμη δύο σημαντικά top – lot της δημοπρασίας, κλέβοντας και πάλι την παράσταση. Συγκεκριμένα, ο Michaltses Ioannis for Mademoiselle, εξασφάλισε το top – lot στα Mahogany Male της εταιρείας Zimbal Minkery, προς 180,00 $, ενώ το top – lot στα Demi/Wild, του φαρμαδόρου Walt Brown. πήρε ο Gliagias Bros. S.A., προς 190,00 $.

Σε γενικές γραμμές η δημοπρασία που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, εξελίσσεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα και κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό, με τιμές πολύ αυξημένες, ενώ σε ορισμένα είδη σημειώθηκε ρεκόρ και φυσικά πωλήσεις σε όλα τα προϊόντα να είναι 100% Στη δημοπρασία συμμετέχουν περίπου 450 αγοραστές, ενώ από πλευρά Ελλάδας (Καστοριά και Σιάτιστα) το ’’παρών’’ έχουν δώσει περίπου 30 αγοραστές.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria