Στη δημοπρασία της NAFA στο Τορόντο του Καναδά. - OlaDeka

Στη δημοπρασία της NAFA στο Τορόντο του Καναδά.

Σε χέρια Τούρκου αγοραστή το δεύτερο κορυφαίο top – lot (BLAKC NAFA female) της δημοπρασίας, με τον Καστοριανό Στέργιο Παπαγιάννη (Obsession Furs), να χάνει στο… παρά πέντε την ευκαιρία να το αποκτήσει!!!

Συνεχίζεται για 4η ημέρα ο… πανικός στην αίθουσα του δημοπρατηρίου με τις τιμές να αυξάνονται επικίνδυνα, με 100% πωλήσεις.

O πρωτοφανής ισχυρός ανταγωνισμός και οι ιδιαίτερα υψηλές τιμές συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή (η δημοπρασία είναι σε εξέλιξη), 4η ημέρα της δημοπρασίας της ΝΑFA στο Τορόντο του Καναδά. Το πρόγραμμα της δημοπρασίας περιλάμβανε μόνο θηλυκά την προσφορά των 525,000 ΒLACK NAFA female, τα ακριβότερα δηλαδή προϊόντα, στα οποία, όπως και χθες στα αρσενικά (male) οι Έλληνες απέδειξαν για μία ακόμη φορά, τη δύναμή τους και την εντυπωσιακή αποφασιστικότητά τους να ανταγωνιστούνε αγορές μεγαθήρια, αφού παρά τις πολύ υψηλές τιμές η συμμετοχή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, εξασφαλίζοντας σημαντικές ποσότητες των ποιοτικότερων αυτών δερμάτων. Επίσης, κάτω από πολύ δυνατό ανταγωνισμό με έντονη ζήτηση και με αυξημένες τιμές πωλούνται αυτή τη στιγμή 100% και τα 260,000 Mahogany FeMale 265,000 καθώς και τα 395,000 Demi/Wild FeMale.

Στο μεταξύ πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δημοπρασίας του δεύτερου κορυφαίου top – lot BLACK NAFA Female που αποτελούνταν από 50 δέρματα. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ ισχυρός με τον Καστοριανό Στέργιο Παπαγιάννη (Obsession Furs), να κοντράρεται με έναν Τούρκο. Τελικά, το κοντέρ σταμάτησε στα 825,00 $ το δέρμα (σύνολο 41.250,00 $), με την παρτίδα αυτή να πηγαίνει τελικά στα χέρια του Τούρκου, ενώ ο Καστοριανός γουνοποιός κ. Παπαγιάννης συνέχισε το ενδιαφέρον του προσδοκώντας να αποκτήσει το άλλο σημαντικό top – lot, το Mahogany Female, το οποίο και τελικά πήρε, ενώ πολύ αργότερα θα πραγματοποιηθεί η ειδική δημοπρασία του 3ου κορυφαίου top-lot (Demi/Wild Female), όπου κι εδώ αναμένεται μεγάλο ενδιαφέρον από Καστοριανούς επιχειρηματίες.

Ο Στέργιος Παπαγιάννης ((Obsession Furs) διατηρεί το ρεκόρ τιμής στο top-lot ΒLACK NAFA male

Στο μεταξύ μία ακόμη δημοπρασία της NAFA πλησιάζει στο τέλος της και φυσικά πάντα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στα top- lot τα οποία αποτελούν ξεχωριστή δυναμική αυξάνοντας το πρεστίζ της επιχείρησης. Κάνοντας μία στατιστική αναδρομή στα τελευταία 7 χρόνια της δημοπρασίας της ΝΑFA (δηλαδή 13 top – lot μέχρι σήμερα), το ρεκόρ τιμής στο ΒLACK NAFA male, το κατέχει ο Στέργιος Παπαγιάννης της Obsession Furs από τον Μάρτιο του 2008, προς 2,100,00 $!!!, ενώ την ίδια ακριβώς περίοδο, το ρεκόρ στο ΒLACK NAFA Female, το είχε δημιουργήσει ο Τούρκος Adamo Furs προς 2,000,00$ (Σε αυτή την ιστορική δημοπρασία ήταν παρών και η ΣΕΝΤΡΑ)!!!

Δείτε εδώ τα στατιστικά στοιχεία με τα κορυφαία 13 top-lot (ΒLACK NAFA male και ΒLACK NAFA Female) των τελευταίων 7 ετών της NAFA.

Πρωταγωνιστούν οι Καστοριανοί στις αγορές των ποιοτικότερων και ακριβότερων δερμάτων

Σε γενικές γραμμές η δημοπρασία που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, εξελίσσεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα και κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό, με τιμές πολύ αυξημένες, ενώ σε ορισμένα είδη σημειώθηκε ρεκόρ και φυσικά πωλήσεις σε όλα τα προϊόντα να είναι 100% Στη δημοπρασία συμμετέχουν περίπου 450 αγοραστές, ενώ από πλευράς Ελλάδας (Καστοριά και Σιάτιστα) το ’’παρών’’ έχουν δώσει περίπου 30 αγοραστές. Κύριοι αγοραστές και σήμερα ήταν η Ελλάδα, με ιδιαίτερα ισχυρό το Χονκ/Κονκ-Κίνα και πολύ δυνατή την Κορέα, ενώ σημαντική ήταν η υποστήριξη από Ρωσία, Τουρκία και Αμερική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κασάπης που χθές (Σάββατο) μετά από μία… άγρια κόντρα με τον Στέργιο Παπαγιάννη, εξασφάλισε το κορυφαίο top-lot 000 ΒLACK NAFA male, προς 925$ το δέρμα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του δημοπρατηρίου είναι ο μεγαλύτερος πελάτης από πλευράς Ελλάδος (Καστοριά και Σιάτιστα), καθώς έχει αγοράσει τις περισσότερες ποσότητες δερμάτων. Βέβαια, η Καστοριά και η Σιάτιστα, παρά την όλη κατάσταση που επικρατεί στο δημοπρατήριο με αυτές τις υψηλές τιμές, έχουν κλέψει στην κυριολεξία τις εντυπώσεις καθώς οι ποσότητες δερμάτων που έχουν αγοράσει είναι πολύ μεγάλες. Ορισμένα ονόματα επιχειρήσεων που έχουν δυνατή παρουσία με μεγάλες αγορές είναι : DITSIOS, SIAMOS-TSIFLIKIOTIS, KAMI FURS, SOULIS FURS, MANTZIARIS, KALISTHENIS, GLIAGIAS, OBSESSION, EMFASI FURS, LAGIOTIS.

Αναλυτικά τα πρόγραμμα της Κυριακής και της Δευτέρας περιλαμβάνουν τις εξής πωλήσεις :

Κυριακή

Black Female 525,000

Mahogany Female 260,000

Demi/Wild Female 395,000

Δευτέρα

Musquash 380,000*

Wild Mink 32,000

Raccoon 425,000

Fisher 14,000

Lynx Cat 5,500

Lynx 4,500

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria