Στην Καστοριά είσαι σωστός όταν περιμένεις να ωριμάσει το Jack Daniels πετώντας τάπες - OlaDeka

Στην Καστοριά είσαι σωστός όταν περιμένεις να ωριμάσει το Jack Daniels πετώντας τάπες

Τότε είσαι σωστός,όταν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και αφήνεις τους δημοτικούς υπαλλήλους να τριγυρνάνε άπραγοι στους διαδρόμους ενώ οι κάτοικοι του Ντολτσού λένε το νερό νεράκι για
10 ολόκληρους μήνες!
Όταν δεν κουνάς το δαχτυλάκι σου για να νοικοκυρέψεις με ελάχιστα ποσά τα δικά σου δημοτικά κτίρια για να στεγάσεις τις υπηρεσίες σου  και μοιράζεις απλόχερα τα λεφτά του δήμου σε θηριώδη ενοίκια ημετέρων ιδιοκτητών.
Όταν γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια τις ανάγκες του δήμου και συνεχίζεις όπως και οι προηγούμενοι να επαναπαύεσαι στις δάφνες του θώκου σου, του μισθού σου και της αντίληψης του ωχαδερφισμού !
Όταν έχεις μοιράσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χωρίς καμία απολύτως ωφέλεια για την τοπική κοινωνία στα τοπικά αρπακτικά των ΜΜΕ (γι αυτό άλλωστε βρίσκονται σε εντεταλμένη και συντονισμένη υπηρεσία -παρωδία) και έρχεσαι μετά να γίνεις τιμητής της φαρισαϊκής τυπολατρικής νομιμότητας.
Όταν κάνεις γραφειοκρατικούς διαγωνισμούς για να επιβεβαιώσεις το απόφθεγμα: όποιος δεν θέλει να ζυμώσει ,πέντε μέρες κοσκινίζει και πετάει τις τάπες του Jack Daniels περιμένοντας το μάνα εξ ουρανού .
Όταν ολόκληρη η τοπική κοινωνία βαλτώνει και οπισθοδρομεί με τις λογικές της αντιπολίτευσης που θα δείτε στο παρακάτω video το οποίο με περηφάνια παρουσιάζει ο  Παραράς(χρωστάει βλέπετε ακόμη υπηρεσίες στον Λιάντση πιστεύοντας έτσι ότι τον ωφελεί και ότι με το ανούσιο σφυροκόπημα του θα πολιορκήσει και θα κατατροπώσει τις άμυνες του τύπου δεν πληρώνω δεν πληρώνω του Χατζησυμεωνίδη ) χωρίς να καταλαβαίνει κανένας από τους  …συμμάχους- προστάτες της νομιμότητας της τεμπελιάς και του μη έργου ότι ο κόσμος τους τιμώρησε για την ενδεδυμένη με σοβαροφάνεια υποκριτική νομιμοφροσύνη.
Όταν αυτή η υποκριτική νομιμοφροσύνη σε κάνει να φοράς παρωπίδες και να μην καταλαβαίνεις ότι για μένα τον απλό πολίτη η έννοια του κατεπείγοντος είναι η εξής:
Να μην μένω χωρίς νερό ,καθαριότητα και άλλα κοινωνικά δημόσια αγαθά.
Να μη βλέπω υπαλλήλους που πληρώνω ,να ξύνονται και μάλιστα χωρίς να φταίνε οι ίδιοι.
Να μη κουράζομαι με άθλιες και ανούσιες κοκορομαχίες σαν αυτή που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video του youtube που το μόνο που κάνουν είναι να κατεβάζουν τον πύχη στα πολιτικά δρώμενα του τόπου εξαιτίας της αγωνιώδους προσπάθειας της αντιπολίτευσης να βρει κάτι να πει και μάλιστα σε στημένο τηλεοπτικό ρεπορταζ -παρωδία.
Δεν σημαίνει κατεπείγον που δικαιολογεί την απευθείας ανάθεση μικρής οικονομικής έκτασης έργων μόνο ο σεισμός ,καταποντισμός και οι θεομηνίες.Εκτός κι αν έτσι εσείς αντιλαμβάνεστε το τι επείγει στην καθημερινότητα του πολίτη και πρέπει να κοντεύει να πεθάνει για να ασχοληθείτε μαζί του.
Μας κοροϊδεύετε κανονικά έτσι?
Επιτέλους μην ασχολείστε με πενταροδεκάρες για μερικές γυψοσανίδες και μπετονόκαρφα αν αυτά  αφορούν αστεία ποσά και είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του νέου Καλλικρατικού δήμου.
Παρακολουθήστε το video παρωδία που γυρίζει μπούμερανκ στους διαπλεκόμενους συνεργαζόμενους σχεδιαστές του:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria