Η λεωφόρος αυτή ανήκει στους κύκνους τις χήνες τις πάπιες και όχι σε αυτούς που κάνουν την πάπια!

Αρχική » Διάφορα » Η λεωφόρος αυτή ανήκει στους κύκνους τις χήνες τις πάπιες και όχι σε αυτούς που κάνουν την πάπια!

Δείτε τι ακριβώς συμβαίνει σ αυτήν την πόλη με το απύθμενο θράσος δυο -τριων αστικατζήδων.
Αν πρώτη φορά διαβάζετε για το συγκεκριμένο αίσχος δείτε εδώ και εδώ και εδώ και εδώ.
Δείτε λοιπόν τι έγινε σήμερα.
Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και η πόλη γέμισε από τουριστικά λεωφορεία και επισκέπτες.
Η πινακίδα που βλέπετε στο τελευταίο link ,το λέει ξεκάθαρα απαγορεύεται η στάση και η
στάθμευση εκτός των τουριστικών λεωφορείων στο παραλίμνιο χώρο απέναντι από το πάρκινγκ της λαικής αγοράς.
Είναι ξεκάθαρο ότι από την στιγμή που η Καστοριά έχει τουριστική αναπτυξιακή στόχευση,θα πρέπει να έχει και ανάλογη συμπεριφορά και υποδομή.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της παροχής κάθε εξυπηρετικής υπηρεσίας στους επισκέπτες της πόλης πολύ σωστά τοποθετήθηκε η συγκεκριμένη πινακίδα που εξαιρεί από την απαγόρευση στάθμευσης τα τουριστικά λεωφορεία.
Αμ δε!
Σ αυτή την πόλη υπάρχει τέτοια οπισθοδρομική και μαφιόζικη αναισθησία που και οι νόμοι χλευάζονται και οι αρμόδιες αρχές κάνουν την πάπια!
Δείτε που πάρκαρε λεωφορείο το οποίο μετέφερε επισκέπτες -επιστημονικό επιτελείο του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (στην περιοχή lidl) επειδή οι αναίσθητοι και χοντρόπετσοι αστικατζήδες θεωρούν ότι αυτή η πόλη είναι τσιφλίκι τους και παρκάρουν στο κέντρο της πόλης ακριβώς εκεί που ο χώρος έχει προβλεφθεί για τα τουριστικά λεωφορεία για τους ευνόητους λόγους εξυπηρέτησης των επισκεπτών που προαναφέραμε!
Λοιπόν!,να τελειώνουμε με τους μαφιόζους του κρετινισμού!
Κάποιος επιτέλους πρέπει να τους εξηγήσει ότι υπάρχουν κανόνες και νόμοι σε μια ευνομούμενη πολιτεία και αυτοί πρέπει να τηρούνται.
Και εκτός από αυτό πρέπει επίσης κάποιος να τους πει ότι πρέπει να είναι οι πρώτοι  που θα είναι καλό χρήσιμο και απαραίτητο να δίνουν το καλό παράδειγμα σε θέματα πολιτισμού ,ευπρέπειας και τουριστικής συνείδησης και φιλοξενίας.
Δείτε που αναγκάστηκε να παρκάρει το λεωφορείο του ΑΠΘ!

  

Επειδή 2-3 αστικατζήδες την έχουν δει κοτζαμπάσηδες και τσαλαπατούν κάθε έννοια νόμου ,ηθικής και κοινωνικής αντίληψης ευταξίας και δικαιοσύνης!

Κύριε Καραταγλίδη παρατηρούμε μεγάλη στασιμότητα που αγγίζει τα όρια της ήττας από τα αποδυτήρια σε επίπεδο διοίκησης.
Αν δεν μπορείτε να εγκαλέσετε σε τάξη προς το γενικότερο κοινωνικό ώφελος,2-3 πονηρούς ιδιοτελείς κακομαθημένους, παρατήστε τα και παραδεχτείτε ότι είστε πολύ μικρός για τα δόντια τους!
Και σεις οι νέοι αιρετοί και οι υπόλοιποι αρμόδιοι της κάθε αρχής και υπηρεσίας.
Καταλάβετε το !Δεν χωρούν θέματα ανόητου εγωισμού στην κοινωνική ωφέλεια και την τουριστική ανάπτυξη!Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και επιτέλους βάλτε στην θέση του τον κάθε κατεργάρη!Επιτέλους ξεκινήστε δουλειά!

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια