Μαρία Φωτιάδου ,η πολυσυζητημένη υποψηφιότητα - OlaDeka

Μαρία Φωτιάδου ,η πολυσυζητημένη υποψηφιότητα

Στην γραμματεία του δήμου Καστοριάς σήμερα η αίτηση της Μαρίας Φωτιάδου για την θέση του συμπαραστάτη του δημότη στον δήμο Καστοριάς.
Η κ. Φωτιάδου είναι δικηγόρος Α’ επιλαχούσα από το δημοτικό συνδυασμό του σημερινού δημάρχου Καστοριάς.Αυτό είναι το βιογραφικό της όπωςδημοσιεύθηκε κατά την

προεκλογική περίοδο.

 Η Μαρία Φωτιάδου γεννήθηκε το 1973 στην Ουτρέχτη Ολλανδίας. Mετά την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης. Αποφοίτησε από τον νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Ουτρέχτης και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της, αποκτώντας τον τίτλο του Μάστερ νομικών σπουδών στο Συμβολαιογραφικό Δίκαιο. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε τέσσερα χρόνια ως εθελόντρια στην πρόνοια του Δήμου Ουτρέχτης στο τμήμα Νομικής Συμπαράστασης και Συμβουλής, προσφέροντας νομικές υπηρεσίες σε οικονομικά αδύναμους ανθρώπους. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ολλανδικά. Εργάστηκε δύο χρόνια ως ανώτατο στέλεχος στην Εταιρία ‘Getronics Holland’, μία από τις μεγαλύτερες Εταιρίες τηλεματικής παγκοσμίως, προετοιμάζοντας το νομικό πλαίσιο εργασίας για επέκταση της Εταιρίας σε διάφορες χώρες. Ζει τα τελευταία δέκα χρόνια στην Καστοριά, γενέτειρα του πατρός της. Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Σάββα και της Γεωργίας, τα οποία φοιτούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς. Μετά την μόνιμη εγκατάστασή της στην Καστοριά, εργάστηκε ως συνεργάτης σε δικηγορικό γραφείο. Από το 2007 μέχρι σήμερα διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Καστοριά, παρέχοντας τις υπηρεσίες της με συνέπεια και ήθος.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria