Αλλαγές στην αναζήτηση. - OlaDeka

Αλλαγές στην αναζήτηση.

Σε σημαντικές αλλαγές όσον αφορά τη σειρά εμφάνισης των ιστοσελίδων, προχωρά η Google. Νέοι αλγόριθμοι για καλύτερη αναζήτηση. Χάνουν θέσεις ιστοσελίδες που καταλαμβάνουν άχρηστο χώρο
Η “Google” σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας στο άμεσο μέλλον θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά την αναζήτηση ιστοσελίδων που έχουν χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο και καταλαμβάνουν υψηλή θέση στην μηχανή αναζήτησης.

Οι αλλαγές όπως ανακοινώθηκε αργά την Παρασκευή θα έχουν επιπτώσεις σε σχεδόν 12% των σάιτ παγκοσμίως που καταλαμβάνουν άχρηστο χώρο στην εταιρεία.

Οι μετατροπές θα πραγματοποιηθούν με συγκεκριμένους αλγόριθμους αναζήτησης ή τύπους που λίγοι άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν γι’ αυτούς.

Για την απόφαση αυτή χρειάστηκε παραπάνω από ένα χρόνο αυξημένης μελέτης. Ωστόσο, πλέον η αναζήτηση ιστοσελίδων με χρήσιμο περιεχόμενο θα είναι πολύ καλύτερη.

Τέλος μικρές αλλαγές θα γίνουν και με τις διαφημίσεις που παρέχονται από τον όμιλο, για τον λόγο ότι μερικές από αυτές δεν έχουν περιεχόμενο που να ενδιαφέρει τους αναγνώστες.

Σύμφωνα πάντως με έναν εκ των μετόχων της εταιρείας ίσως οι αλλαγές αυτές να δημιουργήσουν οικονομικό πρόβλημα μεταγενέστερα στην εταιρεία.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria