Δελτίο Τύπου Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς - OlaDeka

Δελτίο Τύπου Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς


Θέμα: 5ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Κ.Δ. Μακεδονίας 2011

Με τη συμμετοχή 224 μαθητών και μαθητριών από 13 πόλεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και 8 συμμετοχές από την πόλη μας, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 οι 10 κατηγορίες του
5ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας 2011, που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αθλητής του Σ.Σ. Καστοριάς Ηλίας Παύλου που κατέλαβε την 3η θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία του Λυκείου και προκρίθηκε στα τελικά του 23ου Πανελλήνιου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ερέτρια Εύβοιας στις 16-18/04/2011. Με τους ίδιους βαθμούς, ο Δημήτρης Παύλου κατέλαβε την 6η θέση στην ίδια κατηγορία, μετά την άρση της ισοβαθμίας. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ευαγγελία Τσούτσα στην ΣΤ’ Δημοτικού, χάνοντας στα κριτήρια το μετάλλιο της 3ης θέσης των κοριτσιών, όπως και οι αδερφές της Ελευθερία και Βασιλική Τσούτσα, που κατετάγησαν 5η και 7η αντίστοιχα στα κορίτσια της Β’ Γυμνασίου. Τέλος, ιδιαίτερα ελπιδοφόρα ήταν η εμφάνιση των μικρών μαθητών του Σ.Σ. Καστοριάς Γιώργου Ζυμπίδη, Γρηγόρη Σταυρόπουλου και Χρήστου Κοριτάρι που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες σκακιού και συνδύασαν τη χαρά του παιχνιδιού με τις πρώτες τους νίκες.
Αναλυτικά οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα των μαθητών και μαθητριών από την Καστοριά:
 Κατηγορία
 Ονοματεπώνυμο
Αποτέλεσμα
Θέση
 Β’ Δημοτικού
 Ζυμπίδης Γεώργιος
3.5/7
13η
 Β’ Δημοτικού
 Σταυρόπουλος Γρηγόριος
3.0/7
19η
 Γ’ Δημοτικού
 Κοριτάρι  Πετρος
2.5/7
17η
 ΣΤ’ Δημοτικού
 Τσούτσα Ευαγγελία
3.0/7
 Β’ Γυμνασίου
 Τσούτσα Ελευθερία
2.5/7
 Β’ Γυμνασίου
 Τσούτσα Βασιλική
2.0/7
 Λύκειο
 Παύλου Ηλίας-Αλέξανδρος
5.0/7
 Λύκειο
 Παύλου Δημήτριος-Ορέστης
3.5/7
Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς συγχαίρει όλους τους μαθητές της πόλης μας που συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες και τους εύχεται καλή πρόοδο τόσο στα μαθήματα, όσο και στο σκάκι.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες.

Λίγο πριν την έναρξη των αγώνων στις κατηγορίες του Δημοτικού. Στην 3η σκακιέρα, με τα μαύρα

κομμάτια, διακρίνεται ο Γιώργος Ζυμπίδης από την Καστοριά, που αγωνίστηκε στη Β’ Δημοτικού.

Ο μικρός Χρήστος Κοριτάρης (αριστερά, με τα μαύρα κομμάτια) αγωνίστηκε στη Γ’ Δημοτικού.

Η στιγμή της απονομής για τον Ηλία-Αλέξανδρο Παύλου (αριστερά), που κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του Λυκείου και προκρίθηκε στα τελικά του Πανελλήνιου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria