Αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο ,αυτό είναι ντροπή! (VIDEO) - OlaDeka

Αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο ,αυτό είναι ντροπή! (VIDEO)

Όλα ξεκίνησαν με την αναφορά ενός θέματος για ένα φράγμα(φράγμα Μελά)που ενώ έπρεπε να παραδοθεί το 2008 (!) δεν έχει παραδοθεί ακόμη και σύμφωνα με την άποψη του δημάρχου Καστοριάς και άλλων δημοτικών συμβούλων , φαίνεται να αποτελεί αποτέλεσμα κακοτεχνίας για το οποίο και ευθύνη φέρει κατά τα λεγόμενα τους ο
εργολάβος κύριος Κοντόπουλος ο οποίος είχε απ ότι αναφέρθηκε κατασκευαστική ανάμιξη σε συνεργασία προφανώς με τον ανάδοχο κ.Ανδρεόλα.
Αυτό ήταν!
Ο Κοντόπουλος λειτούργησε σαν ταύρος εν υαλοπωλείο!
Πέρασε την κόντρα σε επόμενο θέμα σε σχέση με  εργαζόμενους στην ΑΝΚΑΣ οι οποίοι διεκδικούν την παραμονή τους στην εταιρία της οποίας πρόεδρος είναι ο κ.Λιάντσης αλλά ο κ.Κοντόπουλος επέριψε ευθύνες και στον κ.Χατζησυμεωνίδη που είναι σύμβουλος του Δ/Σ για τακτική απόλυσης αυτών των εργαζομένων έτσι ώστε να προσληφθούν ημέτεροι.Εδώ βέβαια τίθεται το ερώτημα ποιανού ημέτεροι θα προσληφθούν κατα τα λεγόμενα του Κοντόπουλου,οι ημέτεροι του Χατζησυμεωνίδη ως απλού μέλους του Δ/Σ ή του Λιάντση ως προέδρου της επιχείρησης, και που κολλάει όλο αυτό όταν το δημοτικό συμβούλιο απ ότι φαίνεται δηλώνει αναρμόδιο και μεταθέτει την υπόθεση στο καθ ύλην αρμόδιο ανώτατο όργανο που είναι ο ΑΣΕΠ!

Ο κ.Κοντόπουλος κατηγόρησε τον δήμαρχο Καστοριάς για εκβιασμό και συκοφαντία και έδωσε την σκυτάλη στον κ.Καραμανίδη ο οποίος εκτόξευσε μύδρους εναντίον του κ.Χατζησυμεωνίδη για κλεψιές και εκβιασμούς.
Και οι δύο όμως λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο γιατί απ ότι φαίνεται νόμισαν ότι βρίσκονται σε εποχή Τσαμίση ακόμη και ότι τους δίνεται η άνεση και η ευκαιρία να εξαπολύουν φραστικές επιθέσεις και προφορικές δημόσιες καταγγελίες που ως και ποινικά κολάσιμες μπορεί να θεωρηθούν χωρίς να νοιώθουν την ανάγκη να προσκομίσουν αποδείξεις και χωρίς να πάρουν καμία απάντηση για όλα αυτά .
Δεν ήταν όμως έτσι…
Το αποτέλεσμα ήταν να πάρουν απαντήσεις σε ανάλογο σκληρό ύφος και να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα.
Ο κύριος Χατζησυμεωνίδης καταλόγισε πιθανή παρανομία και ανήθικη πρακτική στον κύριο Καραμανίδη που όπως ισχυρίσθηκε διατηρεί λογιστικό γραφείο ενώ είναι προϊστάμενος του τμήματος του στην εφορία Καστοριάς.
Προφανώς δηλαδή αφήνει αιχμές για ιδιαίτερη μεταχείριση των πελατών  λογιστικού γραφείου που ανήκει στον κ.Καραμανίδη από την εφορία Καστοριάς και συγκεκριμένα από το τμήμα του οποίου ο δημοτικός σύμβουλος και εφοριακός κ.Καραμανίδης προΐσταται.
Επίσης αναφέρθηκε σε …αμφιβόλου αξιοκρατίας μεταγραφή της κόρης του κ.Καραμανίδη από Ιταλική σχολή στην οποία φοίτησε ένα χρόνο σε πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης εννοώντας ότι αυτό έγινε με τον γνωστό Ελληνικό τρόπο που χρησιμοποιεί όποιος έχει μπάρμπα στην Κορώνη!
Αλλά οι ασκοί του Αιόλου είχαν ανοίξει για τα καλά πλέον.
Ο αντιδήμαρχος κ.Χ.Παρχαρίδης εξοργισμένος από την συμπεριφορά Κοντόπουλου απάντησε στις επιθέσεις και είπε “εσύ δεν είσαι δημοτικός σύμβουλος,εσύ ήρθες για να κάνεις την πλάκα σου”και άλλα τα οποία συντηρούσαν το κλίμα “ρινγκ”!
Αντεπίθεση έκανε στον κ. Καραμανίδη και ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ.Τ.Πολυγιάννης λέγοντας του ότι “και άλλοι έχουν στοιχεία” προφανώς θέλοντας να αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχουν στοιχεία για μεμπτές πρακτικές εναντίον του συμβούλου της ομάδας Κοντόπουλου.
Για να ρθει η αποτελειωτική ατάκα του δημάρχου που απευθυνόμενος στον Κοντόπουλο του είπε “πάνε να τακτοποιήσεις κανενα αρχοντικό !” υπονοώντας απ΄ότι μάθαμε παρακολουθώντας τα μετέπειτα πηγαδάκια , διάφορα απίστευτα περί παράνομης διαδικασίας με την οποία περιήλθε στην ιδιοκτησία του Κοντόπουλου ολόκληρο το αρχοντικό Νταή το οποίο κατά το ήμισυ ανήκε στον δήμο Καστοριάς.
Εκεί ως δια μαγείας ηρέμησαν τα πνεύματα με τέτοιο τρόπο που είναι να αναρωτιέται κανείς ,γιατί άραγε?
Πάντως όλη αυτή η διαδικασία δεν μοιάζει με δημοτικό συμβούλιο,μοιάζει με τσακωμούς πιτσιρικάδων σε γειτονιά ακαλλιέργητων και αμόρφωτων μεταναστών και αθίγγανων που εκτονώνονται έτσι αφού δεν έχουν αλλον τρόπο.
Αν και πιστεύουμε ότι ακόμη και οι πιτσιρικάδες θα κρατούσαν πιο ψηλά το επίπεδο και θα εξήγαγαν ουσία για θέματα που τους αφορούν μέσα σε λίγα λεπτά και δεν θα χάνονταν σε μαύρες τρύπες κόμπλεξ,κομπορρημοσύνης και κοκορομαχιών.
Κύριοι δεν μπορείτε να συνεχίσετε έτσι.
Δεν σας ψηφίσαμε για να κάνετε το δημοτικό συμβούλιο πεδίο διεξαγωγής γουέστερν φθηνών παρωδιών.Αν έχετε στοιχεία που αποδεικνύουν τις καταγγελίες σας απευθυνθείτε στον αρμόδιο εισαγγελέα και γίνετε και πρώτοι μάγκες!
Αν όμως όλα αυτά είναι φανφάρες και εργαλεία τραμπουκισμού για δημιουργία εντυπώσεων επιτέλους μαζέψτε τις σκιές σας και σταματήστε αυτά τα καραγκιοζιλίκια.
Άλλα περιμένουμε οι πολίτες από εσάς.
Βαρεθήκαμε…
Όλα αυτά βέβαια μοιάζουν βούτυρο στο ψωμί για την ίντριγκα που χρειάζεται το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι του Παραρά που εντέχνως παρακινεί και “μπριζώνει” παρασκηνιακά κάποιους φαινομενικά πανέξυπνους δημοτικούς συμβούλους και με αυτό τον τρόπο τους παίζει σαν μαριονέτες στα χέρια του γεμίζοντας το κανάλι με επίπεδο παρατράγουδων από τη μια αλλά κρατώντας αυτά τα …έξυπνα πουλιά από τη μύτη,  σταθερά στην ελάσσονα αντιπολίτευση τόσα χρόνια.
Μαγκιααααά!

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria