Καστοριά : Εμείς προτείνουμε για συμπαραστάτη τον Ντούλη! - OlaDeka

Καστοριά : Εμείς προτείνουμε για συμπαραστάτη τον Ντούλη!

Έλεος με την παπαρολογία των τοπικών ΜΜΕ!
Η ανεργία χτυπάει κόκκινο!
Η οικονομία κατακρημνίζεται!
Η τσέπη του πολίτη άδεια!
Η παιδεία στα χειρότερα της!(σε λίγο
θα μιλάμε για κρυφό σχολειό)
Η υγεία άρρωστη!(τέλος τα δημόσια νοσοκομεία!)
Η γούνα στάσιμη και οι νοοτροπίες πάππου προς πάππου!
Ο πολιτισμός με ειδικές ανάγκες!
Η λίμνη επίσης με ειδικές ανάγκες και 700 αποχετεύσεις στα σωθικά της!
Ο τουρισμός 50% κάτω στην Καστοριά!

και…
και?

Με τι ασχολείται ο Παραρας και ο Νατσούλης?
Μα φυσικά με το ποιος θα πάρει τον περιβόητο μισθό του συμπαραστάτη του πολίτη!
Και να οι συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και να οι μεθοδεύσεις του Λιάντση με τον αγαπημένο του δημοσιογράφο!
Ο παμπόνηρος Λιάντσης προτάσσει σαν πολιορκητικό κριό τον Ζάχο Παύλου ο οποίος εκτίθεται ραδιουργώντας και βάζοντας τον Δ.Παπουλίδη να εκτίθεται ανεπανόρθωτα με την σειρά του στην αρένα της κοινής γνώμης με κονφερασιέ του τσίρκο σόου τον Αν.Παραρά ο οποίος για άλλη μια φορά θριαμβεύει σ αυτό που ξέρει να κάνει: τον εξευτελισμό και φθηνό εκχυδαϊσμό του πολιτικού βίου της έρμης Καστοριάς με σκοπό το κυνήγι μαγισσών σε δημοσιογραφικό επίπεδο και εφαρμογή του πάνσοφου ρητού, “ο λύκος στην αντάρα χαίρεται” .
Έγκυροι πολιτικοί τοπικοί κύκλοι φωτογραφίζουν τη σημερινή στάση Παπουλίδη ώς επίσημη παραδοχή ότι όχι μόνο δεν σέβεται την παλιά συνεργασία του με τον Μ.Χατζησυμεωνίδη αλλά και ότι από την προεκλογική περίοδο ακόμη ήταν κρυφός αντίπαλος του και ήδη είχε αποσπάσει υποσχέσεις από το επιτελείο Λιάντση για τη μετεκλογική συνεργασία.
Αφού λοιπόν εξάντλησε κάθε όριο αγένειας και χωρίς να σεβαστεί τίποτε από την παλιά συνεργασία με τον σημερινό δήμαρχο,προχώρησε σε μια αλαζονική -επιθετική τοποθέτηση που καταδεικνύει αν όχι αποδεικνύει πως Λιάντσης και Παπουλίδης τα χαν συμφωνήσει από νωρίς.
Και σήμερα ήρθε η ώρα της εξαργύρωσης των επιταγών.
Έτσι ο πρώην δήμαρχος μίλησε για εξωθεσμικά κέντρα και συγγενείς που κάνουν κουμάντο στο δήμο . Ότι προαιρείσθε ο καθένας λοιπόν προσθέστε όλοι το κατι τι σας και στο τέλος θα πέσει και το ειρωνικό χειροκρότημα…
Μίλησε ο Τάκης που λέτε και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του ανοικτά για την Καλλικρατική νέα θέση του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης.
Είπε και διάφορα άλλα επαναστατικά του τύπου αυτό δεν θα περάσει και λυπάμαι που μιλάω εγώ για τον εαυτό μου(θα πρεπε να τον ονομάσουμε εμείς πολιούχο της πόλης και να ορίσουμε και ημερομηνία τιμής και εορτασμού για τον πρώην δήμαρχο αλλά δεν το σκεφτήκαμε οι αγνώμονες)
Λοιπόν για να σοβαρευτούμε…Ο Δημήτρης Παπουλίδης ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους επιτυχημένους δημάρχους Καστοριάς ,έκανε έργα,ήταν πρόεδρος της ΤΕΔΚ άφησε εποχή έγραψε ιστορία και δεν αλλάζει αυτό.

Ακριβώς!….. έκανε ,…άφησε,….ήταν …όλα τα ρήματα αφορούν το παρελθόν.

Παρόμοια ρήματα χαρακτηρίζουν και άλλους πολιτικούς άνδρες.
Δυναμικότατος ανταγωνιστής και ο άλλος… παππούς της τοπικής αυτοδιοίκησης ο κ. Γ.Καπαχτσής.
Ο οποίος μάλιστα συστήθηκε και συζητήθηκε από κύκλους της σημερινής πλειοψηφίας ως ειδικός σύμβουλος του δημάρχου(όντας αποδεδειγμένα σοφός, γνώστης και έμπειρος της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής-έχει καθήσει και στα έδρανα της βουλής,αλλά και ως δυναμικός υποστηρικτής του συνδυασμού Χατζησυμεωνίδη) .
Παρ όλα αυτά ο σημερινός δήμαρχος αρνήθηκε ευγενικά αλλά και αποφασιστικά λέγοντας ότι προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι με νέες προτάσεις και βλέμμα στο μέλλον.
Ρε Τάκη συγγνώμη αλλά εσύ δέχεσαι να σβήσεις την επιτυχημένη εικόνα του ένδοξου δημάρχου για να ικανοποιήσεις τη ματαιοδοξία σου και να αποδείξεις περίτρανα τα όσα λέει ο λαός για την καρέκλα που άμα πιάσετε εσείς οι πολιτικοί δεν αφήνετε ούτε με σφαίρες?
Δέχεσαι να γίνεις από δήμαρχος κλητήρας μόνο και μόνο για να κάνεις το παιχνίδι του Λιάντση ?
Κρίμα ρε φίλε γιατί αλλιώς σε είχαμε μες την καρδιά και το μυαλό μας …
Και συ τα γκρέμισες όλα μέσα σε λίγα λεπτά με νοκ άουτ από τα πονηρά μπριζώματα των βαλτών του Λιάντση-συμβούλων και εντεταλμένων δημοσιογράφων.
Αν δεν είναι έτσι τότε θα πιστέψουμε ότι ποτέ δεν ήθελες Χατζησυμεωνίδη για δήμαρχο επειδή δύσκολα θα αποδεχόσουν τον πρώην υφιστάμενο αντιδήμαρχο σου να εξελιχθεί σε δήμαρχο ,θέση την οποία φαίνεται να θεωρείς ότι εφευρέθηκε σαν θεσμός ειδικά και αποκλειστικά για σένα!
Και έτσι μοιραία και επαγωγικά θα πιστέψουμε επίσης ότι έκανες σχέδια από νωρίς με τον Λιάντση…
Έκανες και όλες αυτές τις ..επαναστατικές δηλώσεις στον δημοσιογράφο όργανο του Λιάντση ενώ πάντα στο παρελθόν τον έθαβες και σε έθαβε!
Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε ειλικρινά όλα αυτά αλλά δεν μας δίνεις εναλλακτική…
Και εν κατακλείδι θέλουμε να σου πούμε και το εξής:
Αφού πιστεύεις ότι είσαι τόσο απαραίτητος στα κοινά του δήμου μας γιατί ρε Τάκη δεν μας το είπες και προεκλογικά?

Γιατί δεν έθεσες εκ νέου υποψηφιότητα?

Με αυτό το αμείλικτο ερώτημα σε χαιρετάμε και σου ευχόμαστε καλή τύχη,εμείς μέχρι τώρα σε θεωρούσαμε έναν ζωντανό θρύλο, τώρα μαζεύουμε τις στάχτες μιας πολιτικής προσωπικότητας .
Στα λατινικά η προσωπικότητα λέγεται Persona που σημαίνει όμως και μάσκα…Αυτό είναι η ορατή άποψη του χαρακτήρα κάποιου, καθώς δημιουργεί εντυπώσεις στους άλλους.
Μάλλον άλλη εντύπωση είχαμε για σένα…και δεν ξέρουμε τελικά πότε φορούσες μάσκα τότε ή τώρα?

Υ/Γ Για να ευθυμίσουμε και λίγο μιας και οι αντιπολιτευτικές και συντηρητικές δυνάμεις-Λιαντσικοί και Μιντιολόγοι της συμφοράς και της χορηγίας(ακριβής χορηγίας όμως,έ ? Λιάντση?) θέλουν να πάμε μπροστά με ήχους οπισθοδρομικής κομπανίας και βήματα προς τα πίσω ,εμείς θα κάνουμε τη δική μας πρόταση:
Φέρτε τον Ντούλη τον Οικονομίδη πάλι στο δήμο! όσο πιο πίσω τόσο πιο καλά!Γεια σου Καστοριά με τους κολλημένους σου!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria