Το βατοπάρκινγκ του Τσαμίση

Αρχική » Διάφορα » Το βατοπάρκινγκ του Τσαμίση

Δείτε σήμερα Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 ,που έχουν αναγκαστεί να παρκάρουν τρία από τα πολλά τουριστικά λεωφορεία που επισκέπτονται την Καστοριά.
Τα μεγάλα οχήματα δημιουργούν σχετική ασφυξία στο ρεύμα εξόδου της Λ.Κύκνων στο ύψος
του πάρκου της Ολυμπιακής φλόγας.
Και βέβαια δεν είναι μόνο το πρόβλημα της δυσφορία των οδηγών ή το ότι γεμίζει το κέντρο της πόλης-πιο κέντρο δε γίνεται-με σταθμευμένα τεράστια οχήματα …
Είναι και το εξής επικίνδυνο ενδεχόμενο που καραδοκεί :
Στο παρακείμενο πάρκο καθημερινά κυκλοφορούν πεζοί ενήλικες και παιδάκια που παίζουν.
Σκέφτεστε τι μπορεί να γίνει αν ένα παιδί πεταχτεί ξαφνικά μπροστά από ένα από τα τουριστικά σταθμευμένα λεωφορεία?

Ακόμη και με 10 χλμ/ώρα να κινείται ένα άλλο όχημα επί της Κύκνων σε αυτό το σημείο ,λόγω ανύπαρκτης ορατότητας θα επιφέρει το μοιραίο.Δείτε και αυτό το άρθρο που εξηγεί ότι το 81%!!! του συνόλου των ατυχήμάτων στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης γίνονται σε κατοικημένες περιοχές!
Γιατί λοιπόν σταθμεύουν εκεί τα τουριστικά?
Μα επειδή στη θέση τους παρκάρουν τρεις συγκεκριμένοι τσιφλικάδες!
Επειδή ο Τσαμίσης έδωσε όσο ήταν δήμαρχος ,το προνομιακό δικαίωμα σε τρεις συγκεκριμένους ιδιοκτήτες αστικών να παρκάρουν σαν να είναι ιδιωτικός χώρος και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως αναγκαιότητα και ανταποδοτικότητα στο σημείο απέναντι από το χώρο της λαικής αγοράς όπου έχει προβλεφθεί χώρος στάθμευσης για τα τουριστικά.
Το γελοίο είναι ότι οι πινακίδες του ΚΟΚ που είναι εγκατεστημένες εκεί το λένε ξεκάθαρα,απαγορεύεται η στάση και στάθμευση εκτός από ΕΙΧ και τουριστικά.
Θα πρέπει να αποφασίσετε τι ισχύει ,ή η πινακίδα ή η απόφαση του Τσαμίση.
Γελοιότης γελοιοτήτων τα πάντα  γελοιότης σ αυτή την πόλη!

Δείτε τον πρόεδρο των αστικατζήδων !Ο κύριος Ράπης σε λίγο θα παρκάρει μέσα στο εμπορικό κέντρο!

Το προχώρησε  το θέμα και επέκτεινε από μόνος του ακόμη πιο πέρα το Τσιφλίκι του ελέω αδείας Τσαμίση και έφθασε στις θέσεις πάρκινγκ που όπως βλέπετε από την πινακίδα προορίζονται μόνο για ΕΙΧ αυτοκίνητα.

Δείτε επίσης τον κολλητό Νο 1 του Ράπη που εκμεταλλεύεται την σκανδαλώδη απόφαση- άδεια Τσαμίση η οποία ισχύει μέχρι σήμερα και ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Καστοριάς κ.Κ.Καραταγλίδης ανέφερε σε σχόλιο του στο oladeka πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα τεθεί θέμα της κατάργησης της.

Να και ο τρίτος της παρέας!Θα θέλαμε να μάθουμε την τόσο μεγάλη ανάγκη που έχουν οι συγκεκριμένοι οδηγοί να παρκάρουν σε αυτά τα σημεία με αποτέλεσμα να δημιουργούν κυκλοφοριακά-αισθητικά προβλήματα αλλά και να προκαλούν με εικόνα που προσβάλει ισοπολιτεία ,ισονομία και νοημοσύνη.(Αν ισχύει για τους τρεις αστικατζήδες γιατί να μην ισχύει και για τα εκατοντάδες άλλα επαγγελματικά οχήματα η άδεια Τσαμίση?Ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι κύριοι?Τους χρωστά ο δήμος χάρη?
Δείτε και δυο άλλες πρόσφατες φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τους ευνομούμενους και ευταξίες αστικατζήδες:

 Δείτε πως έχουν μετατρέψει το οδόστρωμα της Κύκνων οι συνήθεις και μόνιμοι ύποπτοι, σε ιδιωτική περιοχή πάρκινγκ στην οποία κάνουν ότι θέλουν όπως το θέλουν χωρίς να υπολογίζουν τίποτε και κανέναν! Μόνο στην Καστοριά και στο Βατοπέδι γίνονται αυτά!Παράλληλες λογικές,μόνο που εδώ πρέπει να το ονομάσουμε βατοπάρκινγκ!

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια