Για τους φίλους της χιονοδρομίας - OlaDeka

Για τους φίλους της χιονοδρομίας

Βίτσι :
Όσο χιόνι δεν έριξε τον Δεκέμβριο και Ιανουάριο το έριξε μαζεμένο στο Βίτσι αυτές τις μέρες…Επομένως για το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει κανονικότατα το χιονοδρομικό και ελπίζουμε σε ένα καλό πάτημα και της κεντρικής πίστας διότι την Κυριακή που πέρασε εκτός από την περιφερειακή η κεντρική πίστα ήταν άθλια….
Ήθελα να ήξερα δεν θέλουν κόσμο και συλλόγους εκεί πάνω ρε παιδιά;Μήπως να αρχίζουν να σκέφτονται το γεγονός να παραχωρήσουν το χιονοδρομικό σε κανέναν ιδιώτη που έχει όρεξη να το δουλέψει μπας και κάνουν και κάτι καλύτερο εκεί πάνω ;
Λίγη οργάνωση παραπάνω δεν βλάπτει ….Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν και ο ίδιος ο σύλλογος τους διώχνει..
Δύο σύλλογοι και μια ακαδημία από Καστοριά πήγαν στην Βίγλα γιατί η ανάπτυξη του χιονοδρομικού Βιτσίου έχει μείνει στάσιμη εδώ και χρόνια. Το δε  κτήριο που είναι τόσα χρόνια στα τούβλα  γκρεμίστε το να μην το βλέπουμε τουλάχιστον.
Εάν υπήρχε μεράκι θα μπορούσε να είναι ανοικτό και καθημερινές και όχι να φεύγουν όλοι στην Βίγλα ….Όλα τα σχολεία δηλ του νομού πρέπει να πάνε στην Βίγλα εκδρομη; Έλεος πιά !!!!
Βίγλα :
Τι να πούμε για την Βίγλα τα λόγια είναι περιττά… Οι άνθρωποι δεν παίζονται εκει πάνω.Είναι γεμάτο κάθε μέρα είτε από σχολεία είτε από χιονοδρόμους και πιστέψτε με πάρα πολλοί Καστοριανοί… Το Σαββατοκύριακο γίνεται το αδιαχώρητο από κόσμο και η αναμονή στο λίφτ πάνω από εικοσάλεπτο….Οι δε πίστες όλες σε λειτουργία και άψογα πατημένες.
Γνώμη μας :
Εάν θέλετε να απολαύσετε σκί πηγαίνετε το Σαββατοκύριακο στο Βίτσι. Η αναμονή είναι σαφώς πολύ μικρότερη…

Αναρτήθηκε από zagaria 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria