Σχόλιο στο : ΒΟΜΒΑ! ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ!ΔΩΡΟ ΛΙΑΝΤΣΗ ,ΤΟΤΟΝΙΔΗ, ΣΤΟΝ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 30-12-10 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! - OlaDeka

Σχόλιο στο : ΒΟΜΒΑ! ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ!ΔΩΡΟ ΛΙΑΝΤΣΗ ,ΤΟΤΟΝΙΔΗ, ΣΤΟΝ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 30-12-10 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Αυτό τώρα τι είναι? Για διαβάστε το,και θα παρακαλούσαμε τον αναγνώστη που το στειλε να γίνει πιο ξεκάθαρος αν έχει περισσότερα στοιχεία.(το τελευταίο ισχύει και για οποιονδήποτε άλλον αναγνώστη)
Διαβάστε το σχόλιο που έγινε σε αυτή την παλιά μας ανάρτηση:

Ανώνυμος
δεν τα ξερετε καλα ρε παιδια.
αυτα τα ελεγαν καποιοι της ΝΔ αλλα ολοι εσεις εξαρτωμενοι απο τα διαφορα κεντρα τα θεωρουσατε φαιδρα. Τα μηχανηματα αυτα υπηρχαν κρυμενα και οχι μεσα στο αμαξοστασιο αλλα σε καποιο χωριο της περιφερειας γιατιαγοραστηκαν χωρις εγκριση αφου η αγορα τους απορριφθηκε και αυτα ειχαν ηδη παραλειφθει απο τον πωλητη!!!! Εδω παιζει λαμογια…… Επρεπε καποια στιγμη να εμφανιστουν και να αποδοθουν στον δικαιουχο [την ΝΑ Καστοριας ] αφου πληρωθηκαν με αλλους τροπους…Αυτα γινονται συνηθως στο τελος των τετραετειων…. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ…..ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria