Επιβεβαίωση του oladeka: Η περιφέρεια μπλοκάρει το αιολικό πάρκο στο Νεστόριο.Show με Γκοσλιόπουλο-Αντωνιάδη! - OlaDeka

Επιβεβαίωση του oladeka: Η περιφέρεια μπλοκάρει το αιολικό πάρκο στο Νεστόριο.Show με Γκοσλιόπουλο-Αντωνιάδη!

Σας το είπαμε σχεδόν μια βδομάδα πριν.Δείτε την παλιότερη ανάρτηση μας εδώ.
Το μυρίστηκε και ο Νατσούλης και σήμερα έβγαλε στον αέρα το δήμαρχο Νεστορίου κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας, Γιάννη Αντωνιάδη.
Όχι μόνο επιβεβαιώθηκε η είδηση του oladeka ότι η περιφέρεια δεν ..καλοβλέπει το συγκεκριμένο έργο,
αλλά δώθηκε και αρκετό show στον αέρα από τους δύο πολιτικούς άντρες της τοπικής αυτοδιοίκησης με
μπόλικη κομπορημοσύνη και απ τις δυο πλευρές.
Φράσεις του τύπου ξέρεις ποιος είμαι γώ και μάθε πρώτα και μετά μίλα έπαιρναν και έδιναν στα πρωινά ερτζιανά της Καστοριάς.
Ο Αντωνιάδης δήλωσε επιφυλακτικός και  αναφέρθηκε στα οικολογικά προβλήματα που θα δημιουργήσουν τα…ανεμιστηράκια στα βουνά και το τοπίο του Γράμμου.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντεπίθεση του “Γκοσλιό¨” με την εξής αποστροφή: “Κύριε Νατσούλη δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει τι λεει ο οποιοσδήποτε αντιπεριφερειάρχης και περιφερειάρχης από τη Φλώρινα και την Κοζάνη!Εγώ έχω δώσει δείγματα οικολογικής συνείδησης με την υποστήριξη μου στον αρκτούρο και την Καλιστώ”! Ξέρει ο κ. Αντωνιάδης ποιος είμαι εγώ? Ξέρει τους χάρτες της περιοχής?
   Το ευχάριστο … πρωινάδικο συνέχισε τη ροή του δίνοντας την σκυτάλη στον Αντωνιάδη ο οποίος φάνηκε να εξοργίστηκε με το “οποισδήποτε αντιπεριφερειάρχης” ,και ανταπάντησε πως οι οικολογικές ανησυχίες δεν στματούν με μια ενέργεια και χρειάζεται να αποδεικνύονται κάθε φορά που προκύπτει θέμα.
Με τέτοια ωραία συνεχίστηκε το ινφοτεινμεντ του πρωινού και έκλεισε με τις προξενιές και συστάσεις εκατέρωθεν του αλεπουδίσιου Νατσούλη να βρεθούν από κοντά τα …κοκοράκια και να γνωριστούν για να λύσουν διαφορές και παρεξηγήσεις.
Έτσι..! Από κοντά αλλιώς είναι …χωρίς μικρόφωνα και κάμερες οι συννενοήσεις των πολιτικών της Ελλάδας γίνονται πάντα πιο εύκολες….Οι νόμοι, οι κανονισμοί, το διοικητικό σύστημα δεν είναι αρκετό για να λειτουργούν αποτελεσματικά και χωρίς παρατράγουδα οι άρχοντες του Καλικράτη?
Άκου εκεί να βρεθούνε απο κοντά για να τα βρούνε!  Τι έιναι ζευγάρι?  

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria