The Limited Edition Label Launch Παρουσίαση ειδικής σειράς ετικέτας της NAFA - OlaDeka

The Limited Edition Label Launch Παρουσίαση ειδικής σειράς ετικέτας της NAFA

Μετά την Κορέα και το Πεκίνο ένα διεθνές project – σημείο αναφοράς για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας, πρόκειται να παρουσιαστεί και στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για την παρουσίαση της νέας ετικέτας BLACK NAFA, που χαρακτηρίζει τις

καλύτερες ποιότητες μαύρων γουνοδερμάτων της Βόρειας Αμερικής.

Η εκδήλωση, με θέμα «The Limited Edition Label Launch» διεξάγεται στις 19 Ιανουαρίου 2011, στην Καστοριά, στο ξενοδοχείο ESPEROS PALACE. Συνεργαζόμενη με την αφρόκρεμα των εκτροφέων και παραγωγών μινκ παγκοσμίως, η NAFA είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει και στην Ελλάδα τη νέα ετικέτα BLACK NAFA. Μια ετικέτα που εμπεριέχει την πολύτιμη γνώση και την πολυετή εμπειρία των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου.
Τα κοντόσταχα γουνοδέρματά της NAFA, χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, βελούδινη υφή και πλούσιο μαύρο χρώμα. Συνώνυμα της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, είναι περιζήτητα από τους διάσημους σχεδιαστές μόδας. Δεν είναι τυχαίο ότι από την εποχή που εισήχθη για πρώτη φορά στην αγορά, το 2003, το όνομα BLACK NAFA συνδέθηκε με την καλύτερη ποιότητα μινκ. Μόνο τα προϊόντα που πληρούν αυστηρά τις προϋποθέσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τους ειδικούς της NAFA, μπορούν να ενταχθούν κάτω από την επωνυμία αυτή.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Michael Mengar, President & CEO της NAFA,
η κ. Diane Benedetti Vice President of Advertising and Promotion και
ο κ. Χαράλαμπος Πούλιος Vice President of Buyers Services.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria