Ηρέμησε αγάπη μου θα σου ανεβεί η πίεση...Ένα απαραίτητο gadget κάποιους νεοδημοκράτες της Καστοριάς - OlaDeka

Ηρέμησε αγάπη μου θα σου ανεβεί η πίεση…Ένα απαραίτητο gadget κάποιους νεοδημοκράτες της Καστοριάς

Εμείς ραγκουτσάρια δημοσιεύαμε , οι πικραμμένοι της νέας δημοκρατίας της καστοριάς εργάζονται ολόκληρες νύχτες πυρετωδώς για να  αποστείλουν σχόλια με ότι ότι πιο βοθρώδες υλικό λογικής και τρόπου σκέψης.
Ειλικρινά τα υβριστικά σχόλια και η πρόστυχη τακτική δεν είχαν όριο την
εβδομάδα που μας πέρασε.(φυσικά και μπήκαν όλα καραντίνα)
Εκτός της υπενθύμισης ότι τα μηνύματα που συκοφαντούν και είναι έμπλεα σε υβριστικό περιεχόμενο ,θα απορίπτονται,θα πουμε και κάτι άλλο στους εραστές των ύβρεων και της λασποσαπουνάδας:Ρε παιδιά όλοι διασκέδαζαν και σεις μαυρίζατε τη ψυχή σας με το να επιδίδεστε σε αγχώδη ανταγωνισμό με τον εαυτό σας για το πιο βρώμικο, αναπόδεικτο ,συκοφαντικό και προβοκατόρικο σχόλιο?
Χάσατε και το γλέντι,που ήταν από τα καλύτερα όλων των ραγκουτσαρίων!
Θα μας πάθετε και τίποτα!
Για να μη συμβεί κάτι τέτοιο,πάρτε καλού κακού το επόμενο gadgetaki:

Το iHealth πιεσόμετρο για iPhone 4 και iPad
Αν το iPhonECG ήταν εκπληκτικό demo περιμένετε να δείτε τι κάνει το iHealth στο iPad. Για 99 δολάρια αγοράζετε την βάση / φορτιστή / πιεσόμετρο και κατεβάζετε…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ δωρεάν το iHealth BPM app. Τα υπόλοιπα είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε αλλά καλύτερα γιατί το iHealth δεν είναι ένα απλό ψηφιακό πιεσόμετρο.

Παρουσιάζει τα στοιχεία όμορφα, βλέπετε παλμούς καρδιάς και αρτηριακή πίεση με μεγάλα γράμματα και αριθμούς αλλά μπορείτε ταυτόχρονα να παρακολουθείτε και το ιστορικό ή να αποστείλετε τις μετρήσεις στον γιατρό μέσω email. Ποιος είπε ότι η υγεία δεν είναι προσωπική υπόθεση;

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria