Αλλαγή Προέδρου στο ΣΕΓ - OlaDeka

Αλλαγή Προέδρου στο ΣΕΓ


Το Σάββατο 22/01/2011 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιιών. Κατά την Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε απολογισμός των

πεπραγμένων του απελθόντα προέδρου κ. Ιωάννη Σαμαρά. Όπως αναγνωρίσθηκε και από τα μέλη του Συνδέσμου, το 2010 αναλήφθηκαν σημαντικές πρωτοβουλίες αλλά και παρεμβάσεις από το Δ.Σ. του Συνδέσμου με στόχο την αντιμετώπιση μιας σειράς θεμάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Γουνοποιίας.

Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών αναδείχθηκε ο κ. Τσιουχαδάρης Δημήτριος, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου ενώ αναφέρθηκε στις προτεραιότητες τις Προεδρίας του που είναι η τόνωση της Εξωστρέφειας του κλάδου, η αντιμετώπιση μιας σειράς ζητημάτων του κλάδου (κινήματα εναντίον της γούνας, προγράμματα απασχόλησης, και εκπαίδευσης κ.λπ.) και η άψογη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης  Γούνας της Αθήνας, FUR EXCELLENCE IN ATHENS 2011, International Fur Fair, η οποία αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία προβολής της Ελληνικής Γουνοποιίας στην παγκόσμια αγορά. Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» αποφάσισε με σκοπό να προβληθούν οι νέοι συνάδελφοι, καθώς και άλλοι επιχειρηματίες που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μεγάλα περίπτερα να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικό περίπτερο με κόστος που δε θα ξεπερνά τα 1.500€ ανά εκθέτη.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria