Οι θέσεις του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Κοτύλης για την ανάπτυξη του Γράμμου - OlaDeka

Οι θέσεις του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Κοτύλης για την ανάπτυξη του Γράμμου

Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΟΡΕΙΒΑΣΊΑΣ ΚΟΤΥΛΗΣ ΓΡΑΜΜΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ το 2008 από μία παρέα  ονειροπόλων και αποφασισμένων ανθρώπων που πιστεύουν ότι ο Γράμμος  έχει να προσφέρει πολλά στον χώρο της χιονοδρομίας-ορειβασίας .Το 2010 συστάθηκε για πρώτη φορά σε σώμα το Δ.Σ και η πρώτη συζήτηση με

τους τοπικούς άρχοντες ήταν η ανάπτυξη χιονοδρομικού κέντρου στην περιοχή. Τα πρώτα δειλά αλλά θετικά βήματα έχουν ξεκινήσει και με  την βοήθεια των τοπικών αρχόντων ευελπιστούμε σύντομα να χαράξουμε την πρώτη πίστα τουριστικής χιονοδρομίας με τρείς  πανέμορφες διαδρομές γύρω και ανάμεσα από τις οξιές της Κοτύλης ….

 Η πανέμορφη φυσική ομορφιά ,οι άψογες υποδομές που έχουν τα γύρω χωριά και οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που κτίζονται  συνεχώς στην γύρω περιοχή πεισμώνουν τις προσπάθειες μας  για ανάπτυξη χιονοδρομικού κέντρου στην περιοχή….. Για να το πετύχουμε  όμως αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη όλων σας.
Να δημιουργήσουμε ένα από τα ομορφότερα χειμερινά  θέρετρα στην περιοχή μας…. Γιατί ο Γράμμος το αξίζει πραγματικά…..
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για το 2011 και για τα μαθήματα των αρχαρίων χρησιμοποιούμε  για φέτος την πίστα του Πισοδερίου.
Ο Πρόεδρος : Κυρατλής Βασίλειος
Τηλ. επικοινωνίας :6944855721,6948584105
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria