Ο ξεφτιλοποιός αστικατζής - OlaDeka

Ο ξεφτιλοποιός αστικατζής

Καλή βδομάδα κύριε Πρόεδρε της ξεφτίλας .Μπράβο σας …καταφέρνετε και ξεφτιλίζετε ολόκληρο δήμο,ξεφτιλίζετε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς,ξεφτιλίζετε και υποτιμάτε τη

νοημοσύνη όλων των
συμπολιτών σας,αλλά κυρίως ξεφτιλίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Προς χάριν του κατ εξαίρεσιν βολέματός σας.Της κατεξαίρεσιν και ιδιοτελούς απροκάλυπτης και χοντρόπετσης νταβατζίδικης νοοτροπίας σας.Σε μια πόλη που το πρόβλημα πάρκινγκ είναι κάτι περισσότερο από εμφανές ,συνεχίζετε με τον πλέον προκλητικό τρόπο και παρκάρετε στο κέντρο αυτής τα επαγγελματικά ογκώδη και έμπλεα με αντιαισθητικές και παράνομες διαφημίσεις λεωφορεία σας.

Με κίνδυνο να χαρακτηρισθούμε από εμμονή,θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε και να καταγγέλουμε δημόσια την αναμφισβήτητη πρωτιά σας.Επιμένετε εσείς ,επιμένουμε κι εμείς!

Έχετε κερδίσει χωρίς ανταγωνισμό έως αυτή την στιγμή με το σπαθί σας την πρώτη θέση στην παραγωγή ξεφτίλας στην περιοχή μας.

Εμείς μη νομίσετε ότι θα παραιτηθούμε.Θα μαστε μαζί σας μέχρι να αισθανθείτε κορεσμό από την άφθονη ποσότητα αυθεντικής κουτοπόνηρης ξεφτίλας που δημιουργείτε γύρω σας χωρίς να συνηδητοποιείτε ότι μπορεί να είναι ταυτόχρονα και το υλικό που θα σας καταπνίξει από την λαική οργή.

Ο κόσμος αφορμές ψάχνει.

Και σεις του δίνετε μπόλικες απ αυτές και μάλιστα πρώτης τάξεως !

Υ/Γ Ερώτηση 2η προς την τροχαία.Ο συγκεκριμένος χώρος έχει ΚΑΙ απαγορευτικό σήμα στάσης- στάθμευσης που εξαιρεί τα τουριστικά οχήματα.Προτίθεστε να κόψετε καμιά κλήση στους τσαμπουκάδες αστικατζήδες που σας βγάζουν επιδεικτικά την γλώσσα?

Προς συγκέντρωση των…ανδραγαθημάτων ορισμένων αστικατζήδων επαναδημοσιεύουμε την φωτογραφία που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι εν λόγω κύριοι παρκάρουν όπου και όπως γουστάρουν τα αστικά τους σαν να ήταν ποδήλατα,ακόμη και πάνω στις διαβάσεις πεζών:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria