Πολίτης έλουσε τον Παπαχελά με κρασί στα Γρεβενά!

Αρχική » Διάφορα » Πολίτης έλουσε τον Παπαχελά με κρασί στα Γρεβενά!

Ζόρικες οι εποχές που διανύουμε για τους πολιτικούς και τους μεγαλοδημοσιογράφους και ιδιαίτερα για όσους συνεχίζουν προκλητικά να παραπληροφορούν την κοινωνία, εξυπηρετώντας τα επιχειρηματικά συμφέροντα και σιγοντάροντας την πολιτική της κυβέρνησης.
Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για όλους εκείνους που δεν μπορούν να πάνε ούτε μέχρι το…

περίπτερο χωρίς να κινδυνεύσουν να έρθουν αντιμέτωποι με τους οργισμένους πολίτες.

Λίγες ημέρες πριν είχαμε το κυνηγητό του γνωστού δημοσιογράφου της εφημερίδας «Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ενώ τώρα μάθαμε ότι την… πάτησε και ο Αλέξης Παπαχελάς!
Ο διευθυντής της «Καθημερινής» βρέθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς σε ταβέρνα του χωριού Σπήλαιο στη Βασιλίτσα, στα γειτονικά Γρεβενά και σίγουρα θα το μετάνιωσε που πήρε την θαρραλέα απόφαση να εμφανιστεί ανάμεσα σε ανθρώπους του μεροκάματου.
Μόλις ο κ. Παπαχελάς έγινε αντιληπτός, επικράτησε πανδαιμόνιο στην ταβέρνα, με τους παρευρισκόμενους να τον αποδοκιμάζουν έντονα και να εκτοξεύουν ύβρεις εναντίον του. Μάλιστα, ένας από αυτούς σηκώθηκε από το τραπέζι του, τον πλησίασε και του έριξε ένα ποτήρι γεμάτο κρασί στο πρόσωπο! Λίγο αργότερα κατέφθασε και η αστυνομία, αλλά τελικά δεν δόθηκε συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα και το θέμα έληξε εκεί.
Η συχνότητα τέτοιων επεισοδίων έχει αρχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα και προβλέπουμε ακόμη χειρότερα στην πορεία όσο η κατάσταση στη χώρα μας θα δυσκολεύει. Όμως, ο δρόμος που έχουν επιλέξει ορισμένοι έχει και τις επιπτώσεις του…
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια