Δημοτικό συμβούλιο του νέου δήμου Καστοριάς: Αρχή με πικραμένους,θεατρίνους και παπαγαλάκια.Πόσο προβλέψιμοι είστε ! - OlaDeka

Δημοτικό συμβούλιο του νέου δήμου Καστοριάς: Αρχή με πικραμένους,θεατρίνους και παπαγαλάκια.Πόσο προβλέψιμοι είστε !

Το δημοτικό συμβούλιο του νέου δήμου ,κατέγραψε τα πρώτα πρακτικά του.
Το σκηνικό είχε τα πάντα: πικραμένους ρήτορες μπλαμπλάδες που βρίκονται σε μόνιμη ετοιμότητα αντιπολιτευτικού οίστρου με κίνδυνο να χάσουν και το δίκιο τους όταν στο μέλλον θα
τύχει πραγματικά να το έχουν, θεατρίνους επαγγελματίες κομπάρσους  θαμώνες επι σειρά ετών της αίθουσας των δημοτικών συνεδριάσεων,και κοράκια-παπαγαλάκια της πρωτόγονης δημοσιογραφικής αντίληψης που ήθελε τον τοπικό ρεπόρτερ να κρατά το “ματσούκι”όπως το έχει χαρακτηρίσει και ο πρόεδρος της βουλής,το οποίο δίνει στον κάτοχο του την αίσθηση ενός πανίσχυρου όπλου εναντίον του εκάστοτε πολιτικού που δεν συμορφώνονταν με τις επιταγές του …οπλοκατόχου.
Έτσι λοιπόν ζήσαμε κλασικές στιγμές με κόντρες νηπιαγωγείου του στυλ :διαμαρτύρομαι κύριε πρόεδρε επειδή ο δήμαρχος δεν μου είναι συμπαθής ως φυσιογνωμία,γιατί δεν με παίζετε τι σας έκανα,και ..κυρία !κυρία! είδα τον τάδε να παίζει με τα παιχνίδια μου,τραβήξτε του το αυτί και πείτε να ανοίξει το χέρι!
Και όλα αυτά αναμεταδόθηκαν με την δέουσα παραπληροφοριτική επιμέλεια των κορακίων της δημόσιας ζωής του τόπου.
Από τους ρακοσυλλέκτες των ερτζιανών που βουτάν την προβοσκίδα τους στον βόθρο και μετά ανασηκώνουν τη μούρη τους με δύναμη και θόρυβο ψηλά στον “αέρα της Καστοριάς για να τον βρωμίσουν και να τον θολώσουν όσο γίνεται περισσότερο  μπας και ξανα ισχύσει το “ο λύκος στην αντάρα χαίρεται και προβολή ζητάει”
Από την άλλη είχαμε και την εκλογή (επίσημα πλέον γιατί εμείς σας το έχουμε πει πρώτοι απ όλους εδώ και καιρό και ας βγάζουν αμοροίδες κάποιοι άλλοι απ το βάρεμα του πισινού τους με κάθε ευκαιρία για το αντίθετο) του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ με πρόεδρο τον Γιώργο Πετκανά.
Μεγάλη έκπληξη της βραδυάς ήταν ο αποκλεισμός του φαβορί και νούμερο ένα δελφίνου της μείζονος αντιπολίτευσης κας Ελένης Βασιλειάδη Παπαγιάννη όταν ήρθε η ώρα της ψήφισης της πρότασης της αντιπολίτευσης.Ω! Μα τι έκπληξη!..Πλάκα κάνουμε.
Εννοείται ότι θα ήταν η τελευταία επιλογή ακόμη και του ίδιου του διαβόλου καθώς έχει επιδείξει δείγμα γραφής με καταιγιστικά αρνητικές συμπεριφορές  Δερβέναγα σε κάθε γειτονιά του νομού …
Σιγά τα ωα! (για να δώσουμε και λίγο ομοιοκαταληξία, ρυθμό και ενδιαφέρον σε ένα κείμενο που θέμα είχε ένα απελπιστικά συνηθισμένο και πολύ προβλέψιμο δημοτικό συμβούλιο.
Καλή αρχή και ας ελπίσουμε πως με την πάροδο του χρόνου θα ταρακουνηθούμε ευχάριστα από καινοτομίες και ουσιαστικές θετικές δράσεις του καλλικρατικού συμβουλίου..

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria