Στην Κοζάνη σήμερα Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός Γιώργου Παπανδρέου. Το πρόγραμμα και οι διαμαρτυρίες - OlaDeka

Στην Κοζάνη σήμερα Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός Γιώργου Παπανδρέου. Το πρόγραμμα και οι διαμαρτυρίες

Την Κοζάνη επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου μετά τις 4 το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. O Πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 5 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, όπου το
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και ο δήμος Κοζάνης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Μακεδονίας στον ενεργειακό τομέα»Σύμφωνα με το πρόγραμμα η εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, και αμέσως μετά θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τη δημιουργία Φωτοβολταϊκού πάρκου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 200 μεγαβάτ και εργοστασίου κατασκευής πάνελ στην περιοχή. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με τις ομιλίες της Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μπιρμπίλη και του προέδρου της ΔΕΗ κ. Ζερβού. Η ομιλία του Πρωθυπουργού θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΕΡΑ Κοζάνης.
Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αναψυχής και εστίασης αντιδρούν στον ακραίο όπως χαρακτηρίζουν αντικαπνιστικό νόμο και προγραμματίζουν πορεία προς την Αίθουσα Τέχνης, όπου πρόκειται να μιλήσει το απόγευμα ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, προκειμένου να του επιδώσουν τις θέσεις τους. Θα προηγηθεί συνάντηση στις 4.30 σήμερα  το απόγευμα, στο Δημαρχείο Κοζάνης σύμφωνα με τη Διοίκηση του Σωματείου.
Επίσης κάτοικοι και φορείς του Βελβεντού αναμένεται να εκφράσουν έξω από την Αίθουσα Τέχνης, κατά την έλευση και παρουσία του Πρωθυπουργού, τη θέση της κοινωνίας του Βελβεντού για αυτονομία, όπως εκφράστηκε και με άτυπο δημοψήφισμα και με αποχή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria