Τυπολάτρες και φανφάρες στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς.Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει (δουλέψει) δέκα μέρες κοσκινίζει! - OlaDeka

Τυπολάτρες και φανφάρες στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς.Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει (δουλέψει) δέκα μέρες κοσκινίζει!

Ο Εγγλέζος μιλά για απευθείας αναθέσεις! Χα! Να γελάσω αγγλικά με στυλ και λεπτότητα,ή να βάλω δυνατά Ελληνικά γέλια με μεσογειακή ηχώ?

Να τον κρίνουμε σαν αντινομάρχη του Λιάντση ? Εκεί δεν έβλεπε τις απευθείας αναθέσεις και την… ειδική μεταχείριση των ημετέρων? Δεν έβλεπε τίποτα παράξενο στις

τόσες υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ?

Ή μήπως να τον κρίνουμε σαν …αποκλειστικό εργολάβο των έργων φωτισμού της Καστοριάς και άλλων τόσων που κρατούσαν και ίσως κρατούν ακόμη? Ε Λάζαρε? Το πιασες το υπονοούμενο?

Πάμε παρακάτω . Κώστας Κοντόπουλος.

Ο επίσης φωνακλάς πολιτικός με το στυλ τροικανού Γερμανού που πιστεύει ότι κατέχει τη μόνη αλήθεια και αντί να σκεφθεί ότι με ανάλογο τρόπο που κατηγορεί και στηλιτεύει ίσως να χει πάρει πολλές δουλειές στο παρελθόν και ο ίδιος, γίνεται αυστηρός σε επίπεδο διύλισης κώνωπα ενώ είναι πολύ και φρέσκο το μελάνι που έχει χυθεί προεκλογικά και μετεκλογικά για υπόγειες συμφωνίες και αλισβερίσια με τον Λιάντση και αντάλαγμα την διεκπεραίωση επαγγελματικών του εκκρεμοτήτων…

Όσο για τον Νίκο Καραμανίδη και την αποστροφή του“ο Μανώλης Χατζησυμεωνίδης μπορεί να καμαρώνει με το ποσοστό της ανεπάρκειας του”πληρώθηκε με το ακριβώς ίδιο νόμισμα δια στόματος δημάρχου ο οποίος είπε : “Για αυτό ο κόσμος σε έβαλε στην τρίτη θέση”.

Εντάξει ρε Νικόλα κάλμα,κάλμα ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.Από τώρα τέτοιους χαρακτηρισμούς? Θα χάσεις πρόωρα την αξιοπιστία σου.!

Όπα ρε θεματοφύλακες του νόμου και της πολιτικής ορθότητας!

Οι παρεμβάσεις για τις οποίες ξεσηκώσατε πόλεμο είναι πολύ μικρής έκτασης (άρα και κόστους)και είχαν όντως το χαρακτήρα μερεμετιού που έπρεπε να γίνουν για να δουλέψει το σύστημα.Ήταν δουλειές που κανονικά θα πρεπε να γίνουν από την προηγούμενη δημοτική αρχή και την πρώην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Δεν τις έκαναν.Απραξία λοιπόν.Εδώ χειροκροτούμε!

Έρχεται ο Χατζησυμεωνίδης και τις κάνει επειδή η μηχανή του Καλλικρατικού δήμου πρέπει να δουλέψει.Έργο λοιπόν.Και εδώ χαλάμε τον κόσμο!

Οι παλιοί λένε όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει!

Μήπως θα θέλατε να περιμένουμε μια τυπολατρική λειτουργία από μέρους Χατζησυμεωνίδη με το να στεγάσει τις υπηρεσίες του νέου δήμου πληρώνοντας υπέρογκα ενοίκια,σε ημέτερους ιδιοκτήτες ακινήτων στους οποίους… άλλοι στον παρελθόν ξεπλήρωναν προεκλογικές επιταγές? Ε καταπληκτικέ κύριε Λιάντση?

Τι να κάνουμε ο Καλλικράτης λέει να φύγει η τάδε υπηρεσία από εδώ να πάει εκεί..Ε πως να γίνει, αν θέλουμε να δουλέψουμε πρέπει να γίνει κατανοητό πως μερικά μικρά έργα(τι έργα δηλαδή για γυψοσανίδες μιλάμε) όντως γίνονταν και θα γίνονται με τον ίδιο τρόπο.Ας γίνονται και ο κόσμος καταλαβαίνει και εγκρίνει την σπουδή όταν πρόκειται για το συλλογικό συμφέρον.

Εκτός κι αν γουστάρετε την γραφειοκρατία και την λατρεία του τύπου.Οπότε ας αφήσουμε το έργο για το οποίο δεν βγάζετε άχνα και ας πιάσουμε την υποκριτική νομιμοφροσύνη.Σας παρακαλούμε εμείς οι πολίτες δείτε την ουσία μια φορά επιτέλους και όχι τον φαρισαϊκό τύπο τακτικής.Ήταν σωστό το έργο? Ήταν θέμα λειτουργικότητας και οργάνωσης? Ήταν απαραίτητο? Ήταν συμφέρον για το Δήμο άρα και τους δημότες? Αν όχι πείτε το ! Αν ναι μη μας πρήζεται μην πω τι!

Αχ αυτές οι δηθενιές της σοβαροφανούς μπετσκούπολης!!!

Βρε παλικάρια κρατήστε λίγο αντιπολιτευτική ισχύ και χρησιμοποιήστε την με σύνεση στρατηγική και εξυπνάδα.

Κρατήστε την για την ώρα που πραγματικά πρέπει να φωνασκείτε και να διαμαρτύρεστε επειδή θα υπάρχει λόγος .Γιατί τότε θα μας πείσετε ότι έχετε δίκιο …Τώρα μοιάζετε με τον μπέμπη που έχει κακομάθει και απλά γκρινιάζει για να του δίνουν προσοχή.

Ελάτε μεγαλώσατε πια!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria