Υπουργείο Προστασίας του Γιάννη Πολίτη - OlaDeka

Υπουργείο Προστασίας του Γιάννη Πολίτη

Ανάμεσα στους συμβασιούχους που προσελήφθησαν στην ΕΡΤ είναι και ο Γιάννης Πολίτης. Αυτός ο δημοσιογράφος δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ• κάθε φορά που έπεφτα πάνω σε ένα άρθρο του

γυρνούσα σελίδα και κάθε φορά που τον πετύχαινα στην τηλεόραση, άλλαζα κανάλι. Αν κρίνω από τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών του κ. Πολίτη, μάλλον όλοι αλλάζουν κανάλι μόλις τον δουν. Άρα, είναι ιδανικός για την ΕΡΤ που το πρόγραμμά της έχει τον ανθρωποδιώχτη.

Έχει δημιουργηθεί θέμα με τις προσλήψεις των συμβασιούχων στην ΕΡΤ και –ιδιαίτερα- με αυτούς που έχουν και άλλες δουλειές.
Κάνουν λάθος όσοι θεωρούν πως ο Γιάννης Πολίτης ανήκει στην κατηγορία αυτών που έχουν και άλλη δουλειά. Ο κ. Πολίτης είναι άνεργος και σωστά προσελήφθη στην ΕΡΤ. Μπορεί να εργάζεται στην εφημερίδα «Τα Νέα», αλλά τα «Νέα» θα κλείσουν, οπότε ουσιαστικά είναι άνεργος. Καλά έκανε μάλιστα ο κ. Πολίτης και παραιτήθηκε από το «Βήμα FM», γιατί κι αυτό θα κλείσει.
Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΕΡΤ που έδωσε ξανά δουλειά στον Γιάννη Πολίτη. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα ο Πολίτης μένει.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria