ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ,ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ... - OlaDeka

ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ,ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ…

Για ένα πράγμα παραδέχομαι τη σχολή Λιάντση.
Για την άψογη εκπαίδευση των στενών συνεργατών του και της ομάδας του σε θέματα σεξουαλικής-ερωτικής διαπαιδαγώγησης και αντίληψης .
Ααα! Τους βγάζω το καπέλο! Δεν πιάνονται ρε οι άνθρωποι! Είναι μπροστά,πολύ μπροστά!
Ήταν νομαρχιακή διοίκηση ,αισθάνονταν εξουσιαστές με ζαρτιέρες και μαστίγια.
Έχασαν στις πρόσφατες εκλογές , βγάζουν όλα τα απωθημένα τους με σαδομαζό καυτά αλα moulin rouge σκεπτικά και ενδόμυχα.
Δεν παίζονται ρε σου λέω! Τα αντιλαμβάνονται και τα αντιμετωπίζουν όλα με
ένα μείγμα ροζ συννεφούλας  και έτσι έχουν μια ιδιαίτερη άποψη επι παντός επιστητού…που μάλλον μπερδεύουν με ομόηχη λέξη…(όχι καμία σχέση το επιστητό με το στητό,στήσιμο,ή στυση,ναι ναι καμία σχέση παιδιά ,λυπάμαι!)
Έτσι λοιπόν και η κυρία Ε.Βασιλειάδη Παπαγιάννη,ξύπνησε μια μέρα και είδε τον φετινό καρναβαλίστικο στολισμό της πόλης ,και αναφώνησε : “Μα τη δίαιτα της λαχανόσουπας! ,Μα τις επιγαμίες των Βουρβόνων! “
Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα?
Ποιος παίζει με τις ανομολόγητες και αβυσαλέες μου σκέψεις?
Ποιος εωσφόρος μου την πέφτει πρωινιάτικα με υγρασία καταμεσής στην ταπεινή μου πόλη?
Κανένας Ελένη μου ! Κανένας !
Μόνη σου φαντασιώνεσαι και κοντεύεις να μας κομπλάρεις με τον πολύ προχώ τρόπο σου όσον αφορά τις επικοινωνιακές σου μεθόδους άσκησης αντιπολίτευσης.
Δηλαδή αν δεις και τα λουκάνικα που θα ψήνονται στο ντουλτσό μετά την παρέλαση να ναι ευμεγέθη,τι θα γίνει θα προκαλέσεις πρόταση μομφής για τη νέα δημοτική αρχή επειδή σκόπιμα,επίμονα και στοχευμένα σε σκανδαλίζει?
Ελένη υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να τονώσεις την ερωτική σου ζωή ,δε χρειάζεται να εξιδανικεύεις τις εικόνες στο δρόμο έτσι ώστε να φαντάζεσαι σεξουαλικά αξεσουάρ και καμπαρέ!
Και έτσι δε θα χρειάζεται να επιρρίπτεις ευθύνες στον στολισμό του καρναβαλιού  για να δικαιολογηθείς και να μην αισθανθείς ότι οι…αυτοδημιούργητες σκέψεις σου σε προδωσαν με αναψοκοκκινίσματα στα μάγουλα.
Μην το κάνεις αυτό Ελένη γιατί άνετα κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι πολύ απλά κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια…

Γιατί αν δεν το κάνεις αυτό και δεν ζεις την μπαρόβια φαντασίωση σου θα πρεπε να ενημερωθείς πρώτα και να μην εκτεθείς με αυτό τον γαργαλιστικό και πικάντικο τρόπο.
Δεν είναι τόσο κακό να μην ξέρεις ποια είναι η Μερόπη Σωτηροπούλου-Μάγγελ.
Είναι αστείο όμως να επιτίθεσαι με φθήνεια και αισχρότητα όταν δεν έχεις ενδιαφερθεί καν να ερευνήσεις και να ρωτήσεις τι τέλος πάντων συμβολίζει η ιδέα του φετινού στολισμού ,πως προέκυψε και από ποιον.
Κάνε λοιπόν τον κόπο και μάθε ότι η κα.Μερόπη Σωτηροπούλου Μάγγελ είναι βέρα Καστοριανή, καρναβαλίστρια η ίδια όπως και η οικογένειά της ,μένει στην Καστοριά και συγκαταλέγεται στους εικαστικούς που τιμούν και  φωτίζουν τον τόπο μας.
Αυτή η εικαστικός λοιπόν έδωσε την καλιτεχνική άποψη στα φετινά ραγκουτσάρια χρησιμοποιώντας άσπρα πούπουλα φτερών θέλοντας να μιλήσει για αγνότητα και αθωότητα.
Θέλοντας να δείξει ότι είναι ήρθε ο καιρός να ξαναρχίσουμε απ την αρχή,απ το λιτό και αγνό μηδεν,απ το λευκό καμβά της δημιουργίας μιας νεας αρχής.
Έτσι οραματίστηκε η εικαστικός.Έτσι το είδε το όνειρο.
Ομολογουμένως το είδε πολύ …παιδικό.
Γι αυτό πιστεύουμε ότι εσύ το είδες πολύ ..προχώ! Ο τρόπος σου ξεπερνά κατά πολύ την παιδική ηλικία…
ΥΓ. Σαν τέως Αντινομάρχης με πανεπιστημιακή παιδεία ελπίζουμε πως όταν σχολιάζεις και συνομιλείς σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιείς σωστό συντακτικό,ορθογραφία και τρόπους που αρμόζουν στο επίπεδό σου.
Ή μήπως στην περίοδο των ραγκουτσαρίων όλα επιτρέπονται?
Αν ισχύει το δεύτερο θα πρέπει και μεις να ενημερωθούμε και να κατανοήσουμε το ιδιαίτερο διονυσιακό σου βλέμμα στο concept που παραπέμπει σε μια περιοχή που ονομαζόταν τρούμπα.
Τυχαίο ?

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria