Οι Εκλεγμενοι στις δημοτικές κοινότητες Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Μεσοποταμίας και Μανιάκων. - OlaDeka

Οι Εκλεγμενοι στις δημοτικές κοινότητες Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Μεσοποταμίας και Μανιάκων.

Ο ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Στην δημοτική κοινότητα Καστοριάς Πρόεδρος –όπως αναμενόταν – εκλέχτηκε ο Κώστας Καραταγλίδης (ο οποίος ήταν άλλωστε και ο μοναδικός υποψήφιος με 9 ψήφους, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχτηκε ο Γιώργος Νικητίδης (και οι δύο από τον συνδυασμό του Μανόλη Χατζησυμεωνίδη) με 8 ψήφους έναντι 2 που έλαβε Στέργιος Βασιλειάδης από τον συνδυασμό του Κώστα Κοντόπουλου Στην ψηφοφορία παραβρέθηκαν οι 10 από τους 11 τοπικούς συμβούλους αφού απουσίαζε η Χαρούλα Κουράκλη από τον συνδυασμό του Κώστα Λιάντση.

Ο ΛΙΟΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Στην δημοτική κοινότητα Άργους Ορεστικού Πρόεδρος εξελέγη ο Νικόλαος Λιόκος (που ήταν και πρώτος σε σταυρούς) και αντιπρόεδρος η Αναστασία Κατσανοπούλου (και οι δύο προέρχονται από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου).

Η ΦΙΛΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΙΑΚΩΝ

Με απόλυτη πλειοψηφία (5-0) η Φιλιάδου-Κων/νου Ξανθίππη που ήταν και η μοναδική υποψήφια από τον συνδυασμό του Μανόλη Χατζησυμεωνίδη εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος εξασφαλίζοντας και τις δύο ψήφους των μελών από τους συνδυασμούς του Λιάνστη και του Κοντόπουλου. Επίσης, με ομοφωνία (5-0) εξελέγη στη θέση της αντιπροέδρου η Νάτση-Λάζου Στεργιαννή. Ανατροπή στην Δημοτική Κοινότητα Νεοχωρίου όπου εξελέγη πρόεδρος ο Γρ. Φούντας παρά την γραμμή για Κατσούλα
– Ποιοι εξελέγησαν στις άλλες τρεις δημοτικές κοινότητες

Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Ένταση και έντονο παρασκήνιο περιλάμβανε η διαδικασία της ψηφοφορίας στην δημοτική κοινότητα Μεσοποταμίας, όπου πρόεδρος εξελέγη ο ’’ανεξάρτητος’’!!! Βασίλης Κεραμιδόπουλος ο οποίος μπορεί να ήταν ένας από τους τρεις εκλεγμένους στο 5μελές συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο του Μανόλη Χατζησυμεωνίδη, ωστόσο η υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου δημιούργησε αναταραχή στον συνδυασμό και υποστηριζόμενος από Πολυχρόνη Βασιλειάδη (συνδυασμό Λιάντση) και Ελένη Ηλιοπούλου (συνδυασμό Κοντόπουλου), κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει τον προεδρικό θώκο με 3 ψήφους έναντι 2 του συνυποψήφιού του Γιάννη Ζυμπίδη.

Η συμμαχία των ’’τριών’’ επαναλήφθηκε και για τη θέση του αντιπροέδρου την οποία κατέλαβε τελικά η Ελένη Ηλιοπούλου με 3 ψήφους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria