Τι λένε οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2011; - OlaDeka

Τι λένε οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2011;

Τι λένε οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2011; Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω φέρνει κοινωνικές ανατροπές, ο Κρόνος στον Ζυγό επιβάλλει δικαιοσύνη, ενώ ο Δίας περνώντας στον Ταύρο το δεύτερο εξάμηνο φέρνει μια μεγάλη ανάσα στα οικονομικά.
Το 2011 είναι γενικά η χρονιά των δραστικών αλλαγών. Ο πήχης ανεβαίνει ψηλά και όλοι

πρέπει να ανταποκριθούμε στις μεγάλες απαιτήσεις που δημιουργεί ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ζητώντας μεταρρυθμίσεις και κοινωνικές ανατροπές. Ο Κρόνος στον Ζυγό από την άλλη επιβάλλει ανάληψη ευθυνών, δικαιοσύνη και ωριμότητα μέσα στις σχέσεις. Η συνεργασία και οι ισορροπίες είναι απαραίτητες.

Ο Δίας, που παραμένει στον Κριό, για το πρώτο εξάμηνο του 2011 θα φέρει νέες δραστηριότητες και παρορμητικά ξεκινήματα αλλά και ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. Οταν ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο από το δεύτερο εξάμηνο του 2011, θα φέρει μια μεγάλη ανάσα στα οικονομικά και από εκεί και πέρα θα υπάρχει ανάκαμψη και βελτίωση όλων των καταστάσεων. Με υπομονή, θάρρος και μπόλικη αγάπη, όλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε.
ΚΡΙΟΣ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2011 είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών. Ο πήχης θα ανέβει ψηλά και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας. Το πλανητικό σύστημα φέτος δουλεύει για σας. Από τη μια ο Δίας και από την άλλη ο Ουρανός που μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας ωθήσουν να κάνετε υπερβολές και κυρίως στην αναζήτηση νέων ευκαιριών. Χρειάζεστε πρακτικότητα, λογική αλλά και ομαδικό πνεύμα για να κυριαρχήσετε στον χώρο σας. Ιδιαίτερα στο δεύτερο εξάμηνο θα σας δοθεί η δυνατότητα να υλοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που σας είχαν δοθεί το πρώτο εξάμηνο.
ΕΡΩΤΑΣ: Η ερωτική σας ζωή θα ξεκινήσει με μεγάλη αισιοδοξία, ειδικά για τους ελεύθερους κι ωραίους, οι οποίοι σίγουρα μπορείτε να βρείτε το άττομο για να ξεκινήσετε τη ζωή σας μαζί του. Μπορεί να είναι Τοξότης ή Δίδυμος. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις και ιδίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω. Καλή περίοδος για να παντρευτείτε ή να λύσετε κάποια σοβαρά προβλήματα είναι από τις 16/9 μέχρι και τις 8/10. Ενας Σκορπιός σίγουρα θα παίξει σοβαρό ρόλο στη ζωή σας από τις 9/10 μέχρι και τις 1/11.
ΤΑΥΡΟΣ – ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΑ
ΓΕΝΙΚΑ: Λόγω του Δία που μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 5/6/2011, οι μέχρι τώρα υπάρχουσες συνθήκες θα μεταβληθούν προς το καλύτερο και κυρίως στα οικονομικά σας αλλά και στις συνεργασίες σας. Οσο μπορείτε οργανωθείτε περισσότερο και κυρίως με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Επιδιώξτε τις γρήγορες κινήσεις στην καριέρα σας από τις 22/2 μέχρι και τις 9/3 για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι μήνες που θα πρέπει να μην παρασυρθείτε για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Λόγω της παρουσίας του Δία μπορεί να υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία αλλά και υπερβολή. Ο Σεπτέμβριος πάντως θα σας βοηθήσει να ισοφαρίσετε τα όποια λάθη του καλοκαιριού.
ΕΡΩΤΑΣ: Επειδή είστε πολύ ερωτιάρηδες και γεμάτοι πάθος, σπάνια μένετε μόνοι σας για μεγάλο διάστημα. Οπότε η χρονιά μπορεί να σας βρει να προσπαθείτε να κατανοήσετε έναν καρμικό Τοξότη, που σας φαίνεται άπιαστος. Ο Μάρτιος θα φέρει τα πάνω κάτω, κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Υδροχόος, αφού θα πρέπει να γίνετε φίλοι μαζί του για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε και αυτό σας δυσκολεύει υπερβολικά. Απόφαση γάμου αλλά και γενικώς βελτίωση της προσωπικής σας σχέσης προβλέπεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, η οποία θα σας δώσει πολλά δώρα από τις 16/5 μέχρι και τις 9/6. Ο καρμικός Ζυγός σίγουρα θα σας απασχολήσει όλη τη χρόνια.
ΔΙΔΥΜΟΙ – ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ
ΓΕΝΙΚΑ: Σίγουρα η φετινή χρονιά θα σας φέρει αλλαγές, γιατί θα γίνετε πιο δραστήριοι και θα υλοποιήσετε περισσότερα από τα ζητούμενά σας σε όλους τους τομείς. Προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με τα θέματα των παιδιών σας ίσως να οφείλονται πιο πολύ στους δικούς σας φόβους ότι δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας απέναντί τους. Οικονομικές ευκαιρίες θα σας δοθούν πιο εύκολα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Είναι σημαντικό να παραμείνετε πολύ σταθεροί στις ιδέες σας και να μη διασκορπίζεστε από δω κι από κει.
ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας φέτος θα σας χτυπήσει νωρίς την πόρτα, αφού θα έχετε διάθεση να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα. Στα μάτια ενός Τοξότη σίγουρα θα βρείτε το άλλο σας μισό. Ο Αιγόκερως, που είναι καρμική σχέση για σας, τον Φεβρουάριο μπορεί να σας πιάσει στα δίχτυα του. Μπορεί να καταλήξετε ακόμα και σε γάμο μαζί του. Τον Ιούνιο, που χαρακτηρίζεται από δύο εκλείψεις στον άξονά σας, χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερο χειρισμό και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Καλή εποχή για γάμο αλλά και για σωστές αποφάσεις θα είναι από τις 16/9 μέχρι και τις 8/1.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι βρίσκεστε στην κορυφή του παγόβουνου που είναι έτοιμο να λιώσει. Γι’ αυτό χρειάζεται να δεχθείτε την ενορατική καθοδήγηση του εσωτερικού σας εαυτού για να εκτιναχθείτε στα ύψη σε όλα τα επίπεδα. Ο Πλούτωνας στον άξονά σας σάς υποχρεώνει σε βαθιές αλλαγές. Ο Κρόνος, από την άλλη, σας υποχρεώνει να βρείτε τις χρυσές ισορροπίες σε όλες τις σχέσεις και, τέλος, ο Δίας με τον Ουρανό θα σας υποχρεώσουν να κάνετε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές με στόχο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε όλα τα επίπεδα. Λόγω της μεγάλης ανασφάλειας που σας διακατέχει εκ φύσεως, πάντα έχετε μια μικρή κρυψώνα και δεν ξεμένετε ποτέ από χρήματα. Ετσι και φέτος, θα κάνετε κινήσεις οικονομικές που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Κυρίως από τον Ιούνιο και μετά θα έχετε εύνοια και κυρίως στον τομέα των ακινήτων. Από τις 29/7 μέχρι και τις 25/9 θα κάνετε καλές συνεργασίες και θα βγείτε από τα αδιέξοδα.
ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα με έναν ταξιδευτή Τοξότη. Μπορεί να μην ταιριάζετε, αλλά σας τραβάει σαν μαγνήτης. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα και κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω. Θα πρέπει επίσης να μην επηρεάζεστε από τις εξωτερικές δυσκολίες και τις πιέσεις. Ο Οκτώβριος σίγουρα θα σας ανταμείψει.
ΛΕΩΝ – ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΓΕΝΙΚΑ: Από αυτήν τη χρονιά και μετά θα προσπαθείτε να αλλάξετε την κοινωνική σας θέση και να ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά κυρίως μέσα από κάτι που δημιουργείτε. Η τύχη, που μπορεί να έρθει από το εξωτερικό αλλά ακόμα και από τη θετική απόφαση ενός δικαστηρίου, θα σας λύσει τα χέρια και θα σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη κινήσεων και πρωτοβουλιών. Μέχρι το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς θα είστε υπερβολικά παρορμητικοί και δραστήριοι, γιατί θα κινηθείτε εσείς προς τους άλλους ζητώντας αυτό που θέλετε. Επειδή έχετε γενικώς σαν στάση ζωής το να γίνεστε το επίκεντρο με τη γενναιοδωρία σας, συνήθως βγαίνετε έξω από τον προϋπολογισμό σας. Γι’ αυτό μια συντηρητική πολιτική θα είναι για σας ό,τι πρέπει. Σας δίνεται η ευκαιρία όλον τον Ιανουάριο να κάνετε μια νέα αρχή. Μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα έχετε πολλές και νέες ευκαιρίες μέσα σε πιο ξεκάθαρες συνεργασίες. Από εκεί και πέρα, μπορεί να ξεκινήσετε τις υπερβολές, γι’ αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί.
ΕΡΩΤΑΣ: Ενα μεγαλόπρεπο Λιοντάρι δίνει μεγάλη σημασία στην προσωπική του σχέση, αρκεί το άλλο πρόσωπο να το έχει στη βασιλική θέση που του αξίζει. Ενας χαρούμενος Τοξότης σίγουρα είναι καλός συνδυασμός για να ξεκινήσετε τη χρονιά σας. Ο Φεβρουάριος είναι μοιραίος μήνας για σας, αφού θα γνωρίσετε ή θα πάρετε απόφαση να δεσμευτείτε με έναν Αιγόκερω. Το καλοκαίρι και κυρίως ο Αύγουστος θα είναι η περίοδος των εκπλήξεων, όπου θα λάμψετε με τη γοητεία σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί να είστε τον Οκτώβριο, γιατί λόγω ζήλειας και κτητικότητας θα πάρετε λάθος αποφάσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ
ΓΕΝΙΚΑ: Μόλις έχετε περάσει μια μεγάλη κρίση και τώρα επιτέλους μπορείτε να ξεκουραστείτε και να πάρετε μια μεγάλη ανάσα. Η χρονιά αυτή θα κυλήσει πολύ ήρεμα για σας και κυρίως από τον Ιούνιο και μετά θα έχετε μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια και οι συνεργασίες σας θα είναι πιο εύκολες και καλές. Μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να παρασυρθείτε ίσως να είναι από τις 22/2 μέχρι και τις 9/3. Ιδιαίτερα αν συνεργάζεστε ή σχετίζεστε με έναν Ιχθύ. Ο Ιούνιος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην προκύψουν λάθη από ανυπόστατες φήμες. Από τον Ιούλιο και μετά θα είστε ασφαλείς, οπότε μπορείτε να κινηθείτε για να κερδίσετε χρήματα άφοβα. Ο Δεκέμβριος χρειάζεται και πάλι προσοχή, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από παράλογα έξοδα για το σπίτι.
ΕΡΩΤΑΣ: Παρ’ όλο που δείχνετε ότι σας διέπει η λογική, τελικά μέσα σας κρύβετε μια μεγάλη ευαισθησία και πάντα ζητάτε το άλλο σας μισό. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα σας νοικοκυρέψει ένας Αιγόκερως. Αν ψάχνετε για ρομάντζο, τότε να περιμένετε μέχρι το τέλος Μαρτίου, οπότε κάπου εκεί ένας Ιχθύς θα σας παθιάσει. Σίγουρα η ιδέα ενός εκκεντρικού Κριού σας τρομάζει αλλά και συγχρόνως σας γοητεύει και φέτος έχετε μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσετε ένα τέτοιο άτομο και κυρίως από τις 21/4 μέχρι και τις 15/5.
ΖΥΓΟΣ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2011 ξεκινάει για σας με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Κυρίως θα έχετε να φροντίσετε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Ο Κρόνος θα παραμείνει όλον τον χρόνο στο ζώδιό σας και με τον τρόπο του θα σας διδάξει την ωριμότητα αλλά και το πώς θα πρέπει να κρίνετε σωστά τις σχέσεις σας. Από την άλλη, ο Δίας στον άξονά σας θα σας φέρει τις επιθυμητές επαγγελματικές ευκαιρίες για να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές. Φέτος θα καταλάβετε ότι ο γάμος και οι σχέσεις χρειάζονται ουσιαστική επαφή και υπομονή. Από το τέλος Ιανουαρίου μέχρι και τις αρχές Ιουνίου σταδιακά για όλους τους Ζυγούς ο Δίας στον άξονά σας θα σας φέρει τις επιθυμητές ευκαιρίες και αλλαγές και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα αλλά και νέα αισιόδοξα ξεκινήματα. Μόνο προσέξτε μήπως ό,τι κερδίσετε το διασκορπίσετε τον Ιούλιο.
ΕΡΩΤΑΣ: Πάνω κάτω και στην ερωτική σας ζωή συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα. Από τη μια, οι συνθήκες σας πιέζουν να σοβαρευτείτε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γάμου. Κυρίως τον Ιούλιο χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως σε θέματα διαζυγίου. Από την άλλη, νέες σχέσεις με άτομα είτε πιο νέα είτε εκκεντρικά θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Ενας καρμικός Ιχθύς χωρίς ξεκάθαρη συμπεριφορά θα σας ταλαιπωρήσει και πάλι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΕΥΝΟΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Η καινούργια χρονιά θα σας φέρει σίγουρα μια μεγάλη κινητικότητα στο θέμα των οικονομικών σας. Είσαστε από τη φύση σας άτομα που αναζητάτε την καλή οικονομική επιφάνεια και έχετε πάρει βαθιά απόφαση μέσα σας να βγείτε από τα αδιέξοδα. Η οργάνωση και η πειθαρχία είναι απαραίτητες για να καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Επειδή αυτή τη χρονιά θα αναζητήσετε την ποιότητα στους φίλους σας, αρκετοί θα είναι αυτοί που θα απομακρυνθούν από εσάς, γιατί εσείς θα το έχετε επιλέξει. Από τον Ιούνιο και μέχρι το τέλος του χρόνου θα επεκταθείτε σε πολλά θέματα. Χρειάζεται επίσης να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή και στο βάρος σας.
ΕΡΩΤΑΣ: Θέλετε να τα αφήσετε όλα πίσω και να ξεκινήσει η σχέση σας από την αρχή είτε με ένα νέο πρόσωπο είτε με το ήδη υπάρχον, αλλά σε νέες βάσεις. Τον Μάρτιο θα χρειαστεί να είσαστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και φιλικοί, αλλά και να ανεχθείτε κάποιες ιδιαίτερες πτυχές του συντρόφου σας, αλλιώς θα έχετε ξαφνικό χωρισμό κυρίως από έναν Υδροχόο. Ο Απρίλιος και ο Μάιος θα είναι μήνες που θα περάσετε καλά, αλλά και θα νιώσετε ασφαλείς για να πάρετε απόφαση μιαν γάμου ή παιδιού. Ενας Δίδυμος μπορεί να σας σημαδέψει ερωτικά μέσα στον Ιούνιο. Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει με μεγαλύτερη φιλική διάθεση προς όλους και όλα.
ΤΟΞΟΤΗΣ – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΡΟΟΔΟΣ!
ΓΕΝΙΚΑ: Το χαμόγελο επιστρέφει επιτέλους στη ζωή σας. Κάτι καινούργιο που θα ξεκινήσει από την αρχή της νέας χρονιάς θα σας δώσει δύναμη, αισιοδοξία αλλά και έναν πρωτόγνωρο ενθουσιασμό. Η καταπίεση που νιώθατε τα προηγούμενα χρόνια θα φύγει τελείως και θα απελευθερωθείτε από πολλές φοβίες και ανασφάλειες, κυρίως οικονομικές. Νέοι συνεργάτες αλλά και ομάδες θα σας στηρίξουν στα επαγγελματικά σας σχέδια και έτσι θα αλλάξει τελείως η κακή πορεία των οικονομικών σας. Η πειθαρχία όμως και η λογική πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν σε κάθε κίνησή σας. Οι δύο εκλείψεις που γίνονται τον Ιούνιο στον άξονά σας, η μία την 1η/6 και η άλλη στις 15/6, θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές σε όλα τα κακώς κείμενα και κυρίως θα παρατηρήσετε μια θετική αλλαγή στα οικονομικά σας.
ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας στη ζωή σας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά είναι ο τομέας που τα καταφέρνετε πάντοτε πολύ καλά, γι’ αυτό η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές. Ο Μάρτιος θα σας φέρει έναν ανατρεπτικό Υδροχόο. Οι εκλείψεις του Ιουνίου σίγουρα θα φέρουν κάποιες αλήθειες στην επιφάνεια και εκεί θα πάρετε αποφάσεις σημαντικές είτε για διάλυση μιας σχέσης, που δεν ήταν όμως για σας πραγματική, είτε και για επισημοποίησή της.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών και κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Είναι αναγκαίο να βρείτε τον αληθινό εαυτό σας, χωρίς πλέον να κάνετε τα χατίρια των άλλων. Θα πετάξετε από πάνω σας οτιδήποτε δεν είναι δικό σας. Τα οικονομικά σας φέτος και κυρίως από το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα έχουν μια μεγάλη θετική αλλαγή. Θα υλοποιήσετε πολλά από αυτά που έχετε σκεφτεί και θα βάλετε σε μεγάλη τάξη όλα τα θέματά σας που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
ΕΡΩΤΑΣ: Η ερωτική σας ζωή θα είναι κάπως «κρυμμένη» την αρχή της νέας χρονιάς, γιατί μπορεί να σας απασχολήσει μια σχέση που θα πρέπει να παραμείνει στο σκοτάδι. Θετικές ανακατατάξεις θα γίνουν, και κυρίως τον Φεβρουάριο, και αυτό θα προσφέρει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον εαυτόν σας. Από τις 21/4 μέχρι και τις 5/5 ένας εκκεντρικός Κριός θα σας κάνει κατά μέτωπο επίθεση και σίγουρα θα σας ρίξει, αλλά χρειάζεστε ιδιαίτερη προσοχή μέσα στον Ιούλιο, γιατί εκεί θα γίνουν πολλές ανακατατάξεις αλλά και αποκαλύψεις. Ευτυχώς στα μάτια ενός Καρκίνου μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό από τις 3/8 έως τις 18/9/.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ: Θα είναι η χρονιά των εκπλήξεων και της απελευθέρωσης από πολλές λάθος ιδέες και ακατάλληλα πρόσωπα. Τώρα κάνετε κινήσεις που παλιά ούτε είχατε σκεφτεί ότι μπορούσατε να τις κάνετε. Πρωτοβουλίες σε θέματα συνεργασιών αλλά και νέα επικοινωνιακή στρατηγική θα σας φέρει στο προσκήνιο και συγχρόνως θα είναι επιβοηθητική για τα οικονομικά σας. Οτιδήποτε είναι άχρηστο και παλιό θα το ξεφορτωθείτε γρήγορα. Το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς θα σας φέρει εύνοια στα οικονομικά. Από τις 16/5 μέχρι και τις 2/6 θα πρέπει να αποφύγετε τις λάθος συνεργασίες αλλά και τους ανθρώπους που σας τάζουν πολλά. Μέσα στον Ιούνιο, αν ρισκάρετε, μπορεί να πετύχετε την υψηλότερη απόδοση στα οικονομικά σας. Από εκεί και πέρα, χρειάζεστε συντηρητική πολιτική και ειδικά σε θέματα ενός ακινήτου.
ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας καλά κρατεί στη ζωή σας και έχει την ταμπέλα πρώτα του φίλου και μετά των αγαπημένου. Κυρίως ο Μάρτιος θα είναι πολύ ερωτικός για σας. Αποφασίστε όμως να δείξετε περισσότερο τα από καρδιάς συναισθήματά σας. Τον Αύγουστο μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό. Η σχέση σας με έναν καρμικό Παρθένο μπορεί να επισημοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.
ΙΧΘΥΕΣ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2011 προβλέπεται να είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για σας, αφού από τις 5/4 θα μπει ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας και θα σας σημαδέψει σταδιακά όλους με τη μαγική ενέργειά του. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μια σταθερότητα, κυρίως από το δεύτερο εξάμηνο της νέας χρονιάς. Πάντως έχετε έναν δικό σας ιδιαίτερο τρόπο που, όταν ξεμένετε, όλο και κάτι γίνεται και ως εκ θαύματος σώζεστε. Από τις 16/5 μέχρι και τις 2/6 θα ξελασπώσετε ακόμα και από την πώληση ενός ακινήτου. Μόνο ο Ιούνιος με τις εκλείψεις είναι ο μήνας που πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και κυρίως να μην παρασυρθείτε από λανθασμένες εκτιμήσεις. Ευνοούνται φέτος ιδιαίτερα ακόμα και τα τυχερά παιχνίδια. Θα έχετε πολλές εμπνεύσεις που θα σας ξελασπώσουν για τα καλά.
ΕΡΩΤΑΣ: Στον έρωτα δεν χάνετε σχεδόν ποτέ. Μπορεί για λίγο να πληγώνεστε, αλλά μετά τα ξαναβρίσκετε. Αν ξεκινήσετε τη χρονιά φλερτάροντας έναν γοητευτικό Τοξότη, θα σας φέρει γούρι. Πολλές φορές μπλέκεστε σε διπλές σχέσεις και εκεί τα κάνετε σαλάτα. Πολύ καλή περίοδος για να ανακουφίσετε την τραυματισμένη σας καρδιά θα είναι από τις 27/3 μέχρι και τις 20/4. Καλό είναι τον Ιούνιο να μην μπλέξετε με δύο άτομα και κυρίως με Δίδυμο και Τοξότη. Ενας καρμικός Ζυγός θα εμφανιστεί στη ζωή σας από τις 16/9 μέχρι και τις 8/10. Μην ξεχνάτε όμως ότι είναι και καλή πολύ περίοδος για γάμο.



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/01/zodia-2011-astrologikes-provlepseis/#ixzz19q8hClT6

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria