Ψάχνει το «κόλπο γκρόσο» με Εντού o Άρης. - OlaDeka

Ψάχνει το «κόλπο γκρόσο» με Εντού o Άρης.

Οι άνθρωποι του Άρη φαίνεται πως είναι αρκετά διατεθειμένοι να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να φέρουν μια μεταγραφή «αεροδρομίου».
Σε αυτή την περίπτωση…
πρώτος στόχος είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Εντού, ο οποίος αγωνιζόταν κατά σειρά ετών στην Μπέτις.
Οι «κίτρινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους από την πρόκριση στους «32» Εuropa League 1 εκατ. ευρώ και είναι διατεθειμένοι να το σπρώξουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φέρνοντας τον Εντού στην Θεσσαλονίκη.

Ο Λουίς Εντουάρδο Σμιτ όπως είναι το όνομα του είναι γνωστός σε όλους μας από την θητεία του στα ισπανικά γήπεδα με την φανέλα της Μπέτις, όπου εκεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα ήταν προπονητής του ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο παίκτης είναι γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 1979, θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους επιθετικούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Σεβίλλης τα τελευταία χρόνια και τη σεζόν 2007-08 αναδείχθηκε πρώτος της σκόρερ, με 12 γκολ σε 30 παιχνίδια.

Την τελευταία του χρονιά στην Ανδαλουσία (2008-09) δεν αγωνίστηκε πολύ (11 αγώνες-2 γκολ) εξαιτίας τραυματισμών και όταν υποβιβάστηκε η Μπέτις, έλυσε το συμβόλαιό του, για να επιστρέψει έπειτα από εννέα χρόνια στην πατρίδα του για χάρη της Ιντερνασιονάλ. Ο Εντού διαθέτει ιταλικό διαβατήριο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria