Σε μεγάλο φιάσκο της Ασφάλειας και των Σόμπολου, Γκαιντέ και Καραμήτρου (Mega), εξελίσσεται η (μη) εξάρθρωση της Σέχτας Επαναστατών! - OlaDeka

Σε μεγάλο φιάσκο της Ασφάλειας και των Σόμπολου, Γκαιντέ και Καραμήτρου (Mega), εξελίσσεται η (μη) εξάρθρωση της Σέχτας Επαναστατών!

Σε φιάσκο εξελίσσεται η εξάρθρωση της “Σέχτας Επαναστατών” που κατάφεραν χθες ο Πάνος Σόμπολος με τους βοηθούς του Βαγγέλη Γκαιντέ και Μίνα Καραμήτρου.

Τα αστυνομικά παπαγαλάκια του χαζοΜέγκα της Μανωλίδου, της Σκορδά και των επιδέξιων αγοριών του Πέτρου Μπούτου, μετατράπηκε τις τελευταίες ώρες σε “ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΣΑΝΕΛΕ” με αποτέλεσμα σήμερα που τα λαγωνικά δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν, παρά μόνο το DNA σερβιέτας της εικονιζόμενης τρομοκράτισας με αντίστοιχη σερβιέτα που βρέθηκε στη Σπιναλόγκα και εικάζεται ότι ανήκει σε πρωταγωνίστρια της σειράς, να γελάει ο κόσμος με τα χάλια τους και την ανυποληψία των εκδοτών-ιδιοκτητών του καναλιού.

Αν μέσα στις επόμενες ώρες η Αστυνομία δεν προχωρήσει σε ανακοινώσεις σημαντικών στοιχείων που ν αποδεικνύουν ότι εξάρθρωσαν τη ΣΕΧΤΑ, θα μιλάμε για μια ακόμη παρωδία της Ασφάλειας σε αγαστή συνεργασία με τα σεσημασμένα αστυνομικά παπαγαλάκια!

Aει σιχτίρ ρε…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria