H Cyta εμπαίζει και εκμεταλεύεται την Κλεισούρα Καστοριάς... - OlaDeka

H Cyta εμπαίζει και εκμεταλεύεται την Κλεισούρα Καστοριάς…

 Η διαμαρτυρία προέρχεται από κατοίκους του ορεινού δήμου Κλεισούρας για την απαράδεκτη συμπεριφορά της Cyta η οποία κοκορεύεται για την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του καθε πελάτη της(σας γνωρίζουμε τον καθένα ξεχωριστά για να σας εξυπηρετουμε τον καθένα καλύτερα-αυτά περίπου έλεγε το σλογκαν της)και τώρα αφού έκανε τη δουλειά της και πέρασε τα καλώδια της από την συγκεκριμένη περιοχή ,αντιμετωπίζει τους κατοίκους της σαν αφελείς ιθαγενείς που δώσανε τη γη τους και ξεγελάστηκαν.Επανειλημένως έχουν ρωτηθεί οι άνθρωποι της Cyta πότε θα έχει ιντερνετ η Κλεισούρα αλλά η κοροιδία συνεχίζεται…Διβάστε λοιπόν τι λέει η ομάδα του facebook :Κλεισούρα Καστοριάς:

Στο site της CYTA και στο μενού “Προφίλ” υπάρχει το εξής κείμενο στο τέλος της σελίδας :

Δεκέμβριος 2006: Ένταξη στη Δράση «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων για Ανάπτυξη της Ευρυζωνικής Πρόσβασης στις Περιφέρειες της Ελλάδος» – Υποέργο 5 το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 70% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 30% από το Ελληνικό Δημόσιο. Σκοπός του έργου είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη της απαραίτητης υποδομής για την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών σε εκείνες τις περιοχές της Ελλάδας, όπου δεν υπάρχει σήμερα αντίστοιχη υποδομή και δεν προβλέπεται να αναπτυχθεί με τις υπάρχουσες συνθήκες αγοράς στο άμεσο μέλλον ή όπου δεν αναμένεται να αναπτυχθούν συνθήκες ανταγωνισμού. Στόχος της κρατικής ενίσχυσης είναι η γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος στις περιοχές αυτές. 

Δράση: Στη Cyta ανατέθηκε η Ζώνη 5 του παραπάνω έργου, στην οποία περιλαμβάνονται οι νομοί Φλωρίνης, Καστοριάς, Πέλλας, Γρεβενών, Κοζάνης, Ημαθίας, Ηρακλείου, Λασιθίου, τα νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα, Πόρος, Αγκίστρι και οι δήμοι Σαλαμίνας και Αμπελακίων. Η εταιρεία με σοβαρότητα, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καλύψει τις συμβατικές της υποχρεώσεις με την ελληνική Πολιτεία και έχει ήδη αναπτυχθεί με ιδιόκτητο δίκτυο και εκτός της Ζώνης 5, σε ολόκληρη την Κρήτη, με απώτερο στόχο την πανελλαδική της επέκταση.

ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ 5 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ) ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ 5 …

Δηλαδή, ήρθαν, περάσαν τα καλώδιά τους απο τους δρόμους μας, μας προσπέρασαν χωρίς να μας συνδέσουν και τώρα ασχολούνται με άλλες περιοχές εκτός της ζώνης 5. Πήραν τα εκατομμύρια της Ε.Ε. και εμείς σύνδεση δεν είδαμε…
Θα το αφήσουμε να περάσει έτσι ?
Το πιο γελοίο είναι ένα άλλο σλογκαν που χρησιμοποιεί η Cyta το οποίο λέει:”Νιώσε κοντά ,φτάσε μακριά”
Δηλαδή η Κλεισουρα που έιναι μακριά απ το κέντρο πως να νιώσει κοντά αφού η Cyta κάνει ότι μπορεί για να την πάει ακόμα πιο μακρια σε χρόνο και τόπο που χρησιμοποιούσαν σήματα καπνού και ταχυδρομικά περιστέρια για να επικοινωνήσουν!
Ωραία εταιρία η Cyta!!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria