«μόνο ο έρωτας μπορεί να μας σώσει». - OlaDeka

«μόνο ο έρωτας μπορεί να μας σώσει».

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Γιάννης Πάριος σε συνέντευξή του, λέγοντας ότι η ζωή του θα ήταν ασπρόμαυρη ταινία και εκείνος ο θεατής. «Πάντα το ασπρόμαυρο προτιμούσα. Δεν αγαπώ το ροζ αλλά το κόκκινο και το λευκό. Τα ξεκάθαρα χρώματα.
Θα είμαι πάντα θεατής της ζωής μου. Θα βλέπω τον εαυτό μου πρωταγωνιστή ή δευτεραγωνιστή, αλλά δεν πρόκειται να σκηνοθετήσω».

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει στην Real, ότι δεν είναι ερωτευμένος, αν και υποστηρίζει ότι «μόνο ο έρωτας μπορεί να μας σώσει». «Νομίζω ότι δεν σταματάμε ποτέ να ερωτευόμαστε. Και δεν πρέπει. Ο έρωτας είναι δωράκι. Η αγάπη ευλογία». Όσο για το γάμο ο τραγουδιστής του έρωτα λέει. «Το ρήμα παντρεύομαι ποτέ δεν το άκουσα όμορφα. Βέβαια, το απότοκο των γάμων που είναι τα παιδιά μου, είναι θείο δώρο». Ο Γιάννης Πάριος μιλάει για τον έρωτα, τις γυναίκες, την απιστία. «Δεν υπάρχει συνταγή για τη γυναίκα που θα αγαπήσω. Θα είναι απλά η γυναίκα που θα αγαπήσω. Επειδή έτυχε».

Δεν θα συγχωρήσει λέει την προδοσία χωρίς λόγο. «Το να είμαι εγώ μαζί σου ευτυχισμένος κι εσύ να πας με κάποιον άλλον μόνο για να πας δεν σου το συγχωρώ. Αν μου πεις όμως Γιάννη ερωτεύτηκα, θα σου το συγχωρήσω και θα σου βγάλω και το καπέλο». Τα όνειρά του είναι απλά. « Ονειρεύομαι εφικτά πράγματα. Ένα χάδι, ένα φιλί, μια ματιά υγρή. Δεν ονειρεύομαι τον Όλυμπο. Προτιμώ να κάθομαι στην πεδιάδα και να ατενίζω το βουνό, παρά να βρίσκομαι στην κορυφή και να κοιτάζω κάτω», λέει.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria