Η αποκάλυψη για το επεισόδιο Μπαρμπαρίγου-Χαριτάτου. - OlaDeka

Η αποκάλυψη για το επεισόδιο Μπαρμπαρίγου-Χαριτάτου.

Πολλά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν με την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου από το πρωινό του ΑΝΤ1. Τι ισχύει όμως πραγματικά;

“Με τους συναδέρφους γίναμε μάρτυρες ενός επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο πλατό και πιστεύουμε τελικά ότι έπαιξε και αυτό το ρόλο του στην απόφαση που πήρε η Αργυρώ να αποχωρήσει από την εκπομπή. Κατά τη διάρκεια ενός break λίγο πριν αποφασιστεί το θέμα που θα ακολουθούσε και ενώ η Αργυρώ περίμενε στην κουζίνα, ακούσαμε όλοι το Σπύρο να απαντάει έντονα, δυνατά και καθόλου ευγενικά σε αυτόν που του είχε μιλήσει από το κοντρόλ σχετικά με τη στήλη της μαγειρικής. Δεν μπορώ να μεταφέρω τα λόγια του με ακρίβεια γιατί δεν λέγονται, αλλά ανάμεσα σε όλα είπε: “Αμάν πια με αυτή την Αργυρώ!”

Εκείνη κοκκίνισε γύρισε το βλέμμα της αλλού και έκανε ότι δεν ακούει. Η συνέχεια ήταν να μην εμφανιστεί στην εκπομπή τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και να καταλάβουμε όλοι από τους ψιθύρους στο πλατό ότι η Αργυρώ δεν θα ξανάρθει. Άλλωστε φαινόταν ήδη δυσαρεστημένη από τον τρόπο που έβγαινε η μαγειρική και γνωρίζαμε ότι είχε τεθεί θέμα στους ιθύνοντες του καναλιού” δήλωσε τεχνικός που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής “10 με 1 μαζί”.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria