ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Αρχική » Διάφορα » ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Χιονίζει από το τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλία και σε μεγάλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αλυσίδες, ενώ η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν, ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Στα “λευκά” ντύθηκε και η Θεσσαλονίκη, όπου από το πρωί χιονίζει και στο κέντρο της πόλης, ενώ
σήμερα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σ΄ ολόκληρο το νομό. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στους νομούς Ημαθίας Κοζάνης Καστοριάς Γρεβενών και Φλώρινας, όπου σε ορεινές περιοχές το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 20 εκατοστά.

Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, ενώ μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα η θερμοκρασία κυμαίνεται στους – 2 βαθμούς Κελσίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία και σε τμήματα των εθνικών οδών στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο Νευροκόπι Δράμας ο υδράργυρος έπεσε στους -8 βαθμούς, πυκνό χιόνι πέφτει στα ορεινά της Θράκης και της Θεσσαλίας και η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, Ημαθίας και της βόρειας Χαλκιδικής.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια