Πολιτικοί της Καστοριάς: σκατά στα μούτρα σας ! Εδώ ο κόσμος καίγεται και σεις.. - OlaDeka

Πολιτικοί της Καστοριάς: σκατά στα μούτρα σας ! Εδώ ο κόσμος καίγεται και σεις..

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Καστοριά!Η Ελλάδα ζει συγκλονιστικές και ιστορικά δύσκολες στιγμές και κάποιοι ζουν στο παρελθόν.
Να γιατί έφθασε η χώρα εδώ που έφθασε! Αυτό που συμβαίνει στην επαρχιακή πόλη είναι
χαρακτηριστικό δείγμα της κατάντιας των Ελλήνων πολιτικών!
Όλα και όλοι για την κουτάλα!
Ρε Γούλιο έχεις μυριστεί καθόλου την φτώχια που υπάρχει και την μεγαλύτερη φτώχια που έρχεται στην περιοχή μας? Υποψιάζεσαι καθόλου τα φοβερά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες σου καθώς και ότι τα χειρότερα έρχονται?
Μη βιαστείς να πεις ναι γιατί τότε θα σαι για καρπαζιές και συ και μάλιστα περισσότερες απο αυτές του Χατζηδάκη!
Γιατί αν όντως γνωρίζεις το πόσο μεγάλα προβλήματα επιβίωσης έχει αυτή τη στιγμή ο πολίτης δεν θα φερόσουν σαν τον Ταρτούφο του Μολιέρου με κύρια χαρακτηριστικά αυτά της υποκρισίας, απληστίας και λαγνείας.
Φτάνει ρε φίλε! Φτάνει ,τον έχετε ξεπατώσει αυτόν τον τόπο,ο εκάστοτε …βολευτής με το ύφος των χιλίων καρδιναλίων,ο εκάστοτε φέρελπις τσικό πολιτευτής που δεν ντρέπεται και δείχνει να μην καταλαβαίνει τι λέει όταν αναφέρει με κομπασμό και αναίδεια: “μόλις πριν λίγο συνομίλησα με την υπουργό παιδείας και μου είπε πάρτ τα @…@ μου για την αρχιτεκτονική σχολή”(καλά το πάς Θωμά για βολευτής ,μια απ τα ίδια τα άθλια ξύλινα φερέφωνα άρχισες να θυμίζεις)και έρχεσαι και συ που έχεις το μόνιμο κόμπλεξ της καρέκλας της ψωροκώσταινας και μας πρίζεις τα ούμπαλα με μαλακίες επειδή έμεινες έξω απ το παιχνίδι! Μιλάς εσύ ρε εφιάλτη του κόμματος σου για τους άλλους και τις πρακτικές τους ?
Και δε μου λες γιατί δεν ψάχνεις καθόλου το τι ακριβώς έγινε στο Δήμο του Άργους και ποιο πρωτοπαλίκαρο της δεξιάς ξεπούλησε κανονικά το δήμο στο ΠΑΣΟΚ ? Αλλά εκεί στα τέτοια σου ,δεν σε ενδιαφέρει γιατί εκεί παύει να σε πονά το γεγονός ότι έχασε το κόμμα σου για το οποίο πασχίζεις πονάς και ουρλιάζεις ,διαρρηγνύοντας τα ιμάτια σου ως άλλος Φαρισαίος υποκριτής…
Και έχεις και τους τοπικούς σκατογράφους να ανακατεύουν την συνταγή για να ενισχύεται η εμετική δυσωδία ! Και να νομίζουν ότι κάνουν και κάτι μεγάλο και σπουδαίο και ότι ο κόσμος τους λεέι μπράβο!
Τους χαρακτηρίζουμε έτσι γιατί με τέτοια ανακατεύονται και τρέφονται, οπότε ανάλογοι είναι και οι χαρακτηρισμοί που τους αρμόζουν.Για τη σημερινή κατάντια του νομού ,τεράστια ευθύνη φέρουν και αυτοί που ταίζουν τον κόσμο με παραπληροφόρηση και σκουπίδια!
Αν ασχοληθούν και αυτοί με κάτι σοβαρό θα αλλάξουμε και τον χαρακτηρισμό.
Έλεος ! Λυπηθείτε  μας! Δεν αντέχουμε άλλο πολικάντικο κρετινισμό! Δε μπορείτε που δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό τον τόπο ,βουλώστε τουλάχιστον! Αφήστε μας να ηρεμήσουμε και να δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα μ αυτή την λαίλαπα των μεντόρων σας !

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria